Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-10-2013 15:09

Nie chcę na siłę bronić Polsat News, bo dali ciała, ale wcześniej - olewając to referendum. Oczywiście, potem się obudzili, ale jeśli zdecydowali się na specjalny program chyba w piątek, co sugeruje wpis pani Gozdyry, to cudów się nie należy spodziewać po wieczorze wyborczym przygotowywanym dwa czy niecałe trzy dni.
Awatar
ważna osoba
14-10-2013 15:16

Po patrzmy się jak wygląda wzrost oglądalności Newsweeka kierowanego przez Lisa. Solorz popełnił wielki błąd, odsuwając Lisa od wydarzeń przepuszczam pod naciskiem Kaczyńskiego. Dziś 1wydpl byłyby na pierwszym miejscu bo przeprowadził by odpowiednie zmiany. Wiarygodność by się sama obroniła. Jak nadzorował wcześniej 1wydpl to i była wiarygodność i oglądalność.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-10-2013 16:09

Lis ostatnio jakoś chyba nie jest kojarzony z obiektywnością, przykro mi.
Awatar
ważna osoba
14-10-2013 16:37

Może i nie jest, ale na pewno byłby o nie bo lepszy niż Henryk Sobierajski i postawił by na obecności w sieci 1wydpl i 1polnew. A nie marazm i stagnacja za Sobierajskiego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-10-2013 18:31

Ale coś mieli uruchamiać i to jesienią, czyli jakoś teraz.

Stacja pracuje jednak nad nowymi formami obecności w Internecie i być może zostaną one zaprezentowane jesienią.
Awatar
ważna osoba
14-10-2013 18:47

Tak, pamiętam o tym, ale wątpię w to niestety przy Sobierajskim nie będzie, jeśli w ogóle będzie nic ciekawego.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
18-10-2013 19:46

Wczorajszy kabaret w Polsat News, więcej: TUTAJ icon_green Szkoda, że nie widziałem tego na żywca ale bym się uśmiał icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-10-2013 20:07

Widziałem jak pani Gozdyra i pan Stroiński śmiali się z tego na Twitterze icon_wink.

PS To chyba było przedwczoraj icon_wink.
Udostępnij ten temat