Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
01-11-2013 00:12

Tam powinny stać rubiny, byłoby bardziej klimatycznie icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-11-2013 19:08

Czy pogrzeb Tadeusza Mazowieckiego w Polsat News był transmitowany dzięki uprzejmości TVP? Bo przyznam, że nie oglądałem na żywo, ale wszystkie fragmenty w serwisach są oznaczone górną belką z napisem: zdjęcia TVP lub zdjęcia TVP1.

Czy w czasie transmisji na żywo też cały czas był taki napis?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
03-11-2013 19:18

Też nie oglądałem, ale przelatując po kanałach natrafiłem, że podczas transmisji na żywo był ten dopisek Zdjęcia TVP lub Zdjęcia TVP1.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-11-2013 19:21

Polsat News jak zwykle oszczędnie icon_wink. Najlepiej wziąć za darmo sygnał od TVP icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-11-2013 20:03

I obowiązkowo LTE
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-11-2013 21:12

Być moze wydaje mi sie, ale wczoraj w godzinach wieczornych (napewno po 23) na Polsacie News grafika ekranowa tzn. pasek był lekko przesunięty w lewo. Było tak że zegar (na telewizorze o formacie obrazu 4:3) by przysunięty idealnie do krawędzi ekranu. Moim wyznacznikiem był napis POLSAT NEWS w kategorii newsów na pasku. Wczoraj wieczorem ów napis był ucinany a dziś tak nie jest. Testują coś? A może to błąd. Tego nie wiem
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-11-2013 17:06

Polsat News, podobnie jak rok temu, robi nieprzerywaną reklamami transmisję z marszu niepodległości. Prowadzący się wymieniają, ale przerw reklamowych nie ma, cały czas jest transmisja.
MN dodał/a następującą grafiki:
marsz5.jpg marsz4.jpg marsz3.jpg marsz2.jpg marsz1.jpg marsz7.jpg marsz6.jpg
Awatar
piszę coraz więcej
23-11-2013 09:37

Szukają prezenterów pogody. Taka informacja leci na pasku. Szykują się zwolnienia czy może jakiś nowy kanał pogodowy?
Udostępnij ten temat