Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
30-12-2013 19:43

Premierzy jako program mają zostać odświeżone, więc nie spadną z ramówki i będzie nadawany w sobotę o 20.00
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-01-2014 17:14

Wczoraj, inaczej niż w latach ubiegłych, w Sylwestra w Polsat News prezenter (Piotr Witwicki) złożył życzenia noworoczne już na koniec serwisu z 23:00. Pojawiła się też żółta belka z życzeniami, na końcu których była emotka - uśmieszek. Potem już przełączono się na transmisję z Gdyni. W latach ubiegłych było inaczej. Choć pokazywano Sylwestra Polsatu, to gdzieś tam był prezenter Polsat News i później składał życzenia widzom. Ponadto, była grafika Polsat News, po północy dzielono ekran na części i były przekazy z innych miast. W tym roku puszczono po prostu dokładnie to samo co w głównym Polsacie, logo Polsat News było w góry, jak przy dokumentach czy "Państwie w państwie".

Troszkę się zawiodłem, niestety. Pamiętam bowiem świetne wieczory sylwestrowe, np. z Magdą Kaliniak w studiu czy innego roku z Markiem Kacprzakiem, gdy ten wybrał się na plac Konsytucji. Po prostu opuścił studio i powędrował do reporterki Polsat News, która tam właśnie była. A w tym roku to trochę lipa.
bardzo ważna osoba
01-01-2014 17:57

"To był Rok"; "To był Rok na świecie" spodziewałem się po tych tytułach coś fajnego, a tutaj było *** "brud, smród i ubóstwo"
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-01-2014 17:59

A co to było ten "To był rok", bo nie oglądałem? Kto prowadził?

"Rok na świecie" widziałem fragmentami, prowadził pan Dobiecki.
bardzo ważna osoba
01-01-2014 18:02

TBR - właśnie nic. serwis przedłużyli o 5-10 minut i potem wywiad z Panią Kopać (powtórka ze świąt)
TBRNS też był za słaby. spodziewałem się coś bardziej konkurencyjnego z tvn24
Awatar
ważna osoba
01-01-2014 18:45

Porażka, widać nie potrafią dogonić tvn 24 i tvn 24 bis teraz.
bardzo ważna osoba
01-01-2014 18:49

Newsman20 napisał(a):

Porażka, widać nie potrafią dogonić tvn 24 i tvn 24 bis teraz.

1polnew i :tpb i całemu szefostwu 1pol przyda(ł) się zimny prysznic jaki jest start tvn24biś ze swoim super studiem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-01-2014 18:55

Sylwester można było zrobić małymi środkami, a byłby super. Wystarczyło zrobić w Gdyni gdzieś w okolicach sceny lub za kulisami studio plenerowe Polsat News. I tam zapraszane byłyby gwiazdy, byłyby rozmowy plus oczywiście emitowane byłyby niektóre fragmenty samego koncertu. To mogliby prowadzić chociażby Marek Kacprzak i Ewa Gajewska. Dodatkowo można by emitować felietony podsumowujące rok. Ale cóż.
Udostępnij ten temat