Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2014 23:12

Odys napisał(a):

http://www.fotosi...71321.html
Dla tych co ciągle trują o niskim bitrate obrazek z dzisiejszego wieczoru, dość statyczna rozmowa w studio.
Jak każdy projekt i ten musi przejść okres wieku niemowlęcego icon_wink

To też jest o wiele za mało, jak kanał HD, ale jednak na pewno to jest lepszy wynik, niż poranne 1,2-2 Mbps.
icon_smileicon_wink

Danio napisał(a):

WojtekCP napisał(a):

Prawdę mówiąc jak toś wspomniał. Kanały HD stają się normą i nie jest już potrzebny dopisek HD w logach.

A właśnie, że jest potrzebny, tym bardziej, że niektóre kanały HD mają jeszcze swoje odpowiedniki w SD, a biorąc pod uwagę bitrate tychże kanałów HD ciężko czasem stwierdzić, czy ma się włączony dekoder na kanale HD czy SD.

Takie kanały, to można jedynie po rozdzielczości rozpoznać.
icon_smileicon_wink
Awatar
ważna osoba
04-02-2014 10:39

Ale znaczek HD nie jest potrzebny bo w ID jest Polsat News HD. icon_smile.
bardzo ważna osoba
04-02-2014 10:44

@Kamilu: Jak stacje bawią się z dopiskiem HD. To nie to zrobią porządnie, a nie taka prowizorka. Jak ktoś napisał: Oskara temu, kto wymyślił ten napis HD w rogu.
Awatar
ważna osoba
04-02-2014 12:03

Nie wiem czy uważaliście, albo ja mam problem z kolorami, że zmodyfikowali kolor na ekranach w Informacjach, na jakiś nie wiem czy to zień, ale jakieś takie sobieicon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-02-2014 19:36

Zachęcam Was do zalajkowania oficjalnego profilu Alicji Waliszewskiej, wrocławskiej reporterki Polsat News icon_smile: facebook.com/A.Wa....
Awatar
bardzo ważna osoba
12-02-2014 19:58

A Ewa Gajewska nie ma Swojego Fanpaga ? icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2014 00:22

W czwartek Polsat News zrezygnował z "Informacji dnia". Zamiast nadano "Studio Soczi News", równolegle z Polsatem Sport News. Miało to związek ze zdobyciem przez Justynę Kowalczyk złotego medalu na IO.

Samo "Studio Soczi News" wydłużono do godz. 00:09.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2014 17:26

Pojawił się nowy jngilel - "Płatne ogłoszenie społeczne partii politycznej". Ma to związek z emisją spotów Prawa i Sprawiedliwości. Jingiel wygląda podobnie jak reklamowy, ale jest nie pomarańczowy, a ciemnoniebieski. Dla przypomnienia dodam, że z kolei zielony kolor od dawna jest przyporządkowany ogłoszeniom społecznym.
MN dodał/a następującą grafikę:
platne.jpg
Udostępnij ten temat