Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2014 18:39

Jeśli Polsat News+ będzie miał nowe studio, to obecne studio Polsat Biznes pewnie będzie znowu studiem do produkcji mniejszych form telewizyjnych dla Polsat Cafe czy Polsat Play, jak było niegdyś. Bo obecnie Polsat Cafe musi kręcić gdzieś na mieście icon_wink.
Awatar
ważna osoba
17-05-2014 18:41

A co z programem Tak Czy nie, raczej wątpię by był nadawany na 1polnew+icon_question
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2014 18:45

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby był nadawany ze studia Polsat News, z tylnej jego części. Wtedy spokojnie o 21:00, gdy jest "Polska" zdążą przygotować studio i pod "WOK", i pod "TCN". Wystarczy odpowiednio kadrować i nie będzie problemu icon_wink.
Awatar
ważna osoba
17-05-2014 18:48

Też fakt, ale ta część studia była wykorzystana dosłownie raz w 2011 roku podczas wieczory wyborczego, nie potrafią, albo nie chcą wykorzystać w pełni tego studia, lepiej niech się zajmą wymianą oprawy antenowej1polnew. Może 1wydpl coś zyskają na powstaniu 1polnew+icon_question
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2014 18:55

Dokładnie, ja do dziś to wspominam - fajnie to wyglądało.

tvpolsat.info/images/news/ww11p.jpg

tvpolsat.info/images/news/ww11t.jpg

tvpolsat.info/images/news/ww11z2.jpg

tvpolsat.info/images/news/ww11z3.jpg
Awatar
ważna osoba
17-05-2014 19:28

Zgadzam się, też mi się to bardzo podobało. Ale przypuszczam, że pozostaną przy studiu :tpb
bardzo ważna osoba
18-05-2014 09:48

Studio wyborcze dotyczące Ukrainy nie będzie bardzo przygotowane. Pamiętajmy, że druga część wieczoru będzie z Brukseli i to może być naprawdę ciekawe.
Jak powstanie studio 1pnpl to nie oznacza , że nie będą mogli się wymieniać np. "Nowy Dzień z PN" może być nadawany z studia PN+, tak samo z programem "Tak czy Nie", kiedy inny program, który będzie nadawać w tym samym czasie na 1pnpl może wykorzystać studio 1polnew. Zależy jaki typ studia powstanie dla 1pnpl.
Edytowane przez Krzychu00012 dnia 18-05-2014 09:55
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 14:50

Niestety, też mam takie przeczucie, że program na temat Ukrainy będzie słabawy. Ale nie skreślam pani Ewy, dajmy jej szansę, a może nas zaskoczy icon_smile.

O pana Marka Kacprzaka i panią Dorotę Bawołek jestem jakoś spokojny - tutaj powinno być bardzo dobrze.
Udostępnij ten temat