Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
przyjaciel strony
30-08-2014 07:45

Pojawiła się "siatkarska" belka PN:
files.tinypic.pl/i/00570/zk56ekn5gzxt_t.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2014 17:33

Tomasz Kułakowski, korespondent Polsat News został zatrzymany na granicy ukraińsko-rosyjskiej. Nie miał zezwolenia na zdjęcia. Ma zostać przesłuchany przez FSB. Teraz jest konwojowany do bazy wojskowej.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-09-2014 19:15

Co najwyzej dostanie wilczy bilet
Awatar
ekipa moderatorska
03-09-2014 23:41

Tomasz Kułakowski na Twitterze po wypuszczeniu:

21.45 waw nas wypuścili. W sumie 7,5h byliśmy zatrzymani. Mandat 400 rubli za przebywanie bez przepustki w strefie przygranicznej

To pokazuje nerwowość. Wcześniej spisywali dane dziennikarzy i puszczali. Nie mogę mieć pretensji, to ja złamałem prawo,jakie by nie było
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-09-2014 00:51

Milena Harzyńska - nie jest to co prawda nowa reporterka, ale dotychczas prawie zawsze kryła się gdzieś za materiałem, a wczoraj ujrzeliśmy ją w pełnej okazałości icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
milenah.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-09-2014 00:49

Wczoraj wieczorny dyżur w serwisach miał Piotr Kuśmierzak, który prowadził też "Polskę" o 21:00. Być może teraz już tak będzie na stałe, że osoba prowadząca sobotnią "Polskę" będzie prowadzić wieczorne serwisy. Nie wiem jednak czy to na stałe, bo w przeszłości już sporadycznie coś takiego się zdarzało. Jestem jednak za tym rozwiązaniem, zawsze to trochę "nowych" twarzy w serwisach.
MN dodał/a następującą grafiki:
dyzur2.jpg dyzur.jpg
Awatar
ważna osoba
07-09-2014 14:53

Piotr Kuśmierzak dobrze wypada, mogło by tak zostać na stałe.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-09-2014 13:22

Dzisiaj natrafiłem na ciekawą rzecz. Polsat News pokazał tylko część konferencji, potem pojawiła się belka z informacją o transmisji w Polsat News 2, pani Rojek na dalszą część transmisji zaprosiła do Polsat News 2 właśnie, a w Polsat News pojawiły się komentarze publicystów.
MN dodał/a następującą grafikę:
cdpn2.jpg
Udostępnij ten temat