Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-12-2014 19:49

No tak, ale na cały wieczór trzy serwisy, które bez reklam potrwają po 5 minut, to jest troszkę za mało icon_wink. Pasterkę mogliby chociażby transmitować. Wydaje mi się, że parę lat temu była Pasterka z Watykanu w Polsat News i było ok.
Awatar
bywam tu czasem
05-12-2014 20:37

Ja tam nie ubolewam z tego faktu. Informacje o pasterce w Watykanie czy Choince w NY, można zobaczyć o poranku w Boże Narodzenie . Poza tym, na głównej antenie Polsatu, będzie Kevin Sam w Domu, wiec kogo interesuja informacje icon_smile
Edytowane przez darakso dnia 05-12-2014 20:41
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-12-2014 20:41

Mnie icon_lol. Mnie zawsze interesują losy Polsat News icon_wink. Ale cóż, wybaczam to, niech sobie odpoczną w Wigilię icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-12-2014 01:39

Wczoraj Polsat News w informacji o wynikach wyborów Miss Supranational pokazał fragmenty "żywcem" zgrane z Polsatu HD, z logotypem i oznaczeniem wiekowym. To rzadki widok, bo zazwyczaj pokazują "czysty" materiał, jak to było przy fragmentach "Tańca z gwiazdami".
MN dodał/a następującą grafikę:
zgrane1.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-12-2014 19:13

W związku z tym, że dzisiaj Mikołajkowy Blok Reklamowy przesunął "Wydarzenia" na 18:57, to w Polsat News, aby nie było "dziury" w ramówce, wydłużono serwis o 18:00, przez co "Wysokie C" ruszyło dopiero o 18:30.

Z kolei w Polsat News 2, jak zwykle, lukę wypełniono programem "Places to be".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-12-2014 21:05

Jakaś zajawka nowej oprawy? Czy to ktoś się bawi icon_wink? To się pojawiło na tym kanale na YT: https://www.youtu...white/feed.

Swoją drogą, trochę to brzydkie icon_wink.

Awatar
ważna osoba
08-12-2014 11:04

Dziwne, że dziś Informacje o 11 prowadzi Przemysław Białkowski, czyżby miał pojwaić się dziś w 1wydpl 15.50 a może nastał już czas urlopówicon_question
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-12-2014 13:31

Przecież już bywały takie sytuacje. Pewnie "Wydarzenia 15:50" poprowadzi pani Gozdyra, która poprowadzi też "Tak czy nie". Ewentualnie pan Szeląg lub też pan Stroiński, który połączy to z prowadzeniem "WOK-u". Robią czasem takie mixy icon_smile.
Udostępnij ten temat