Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-02-2015 17:38

Chyba cała grafika im się sypie, bo w serwisie o 16:30 w pewnym momencie belka wyświetliła się tak.
MN dodał/a następującą grafikę:
belkanadole.jpg
bardzo ważna osoba
02-02-2015 18:32

Puszczę wodzę fantazji: Może szykują nową grafikę ekranową. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-02-2015 19:22

Wszystko przesunęli z powrotem w górę i mamy stan wcześniejszy, znany nam od długiego czasu icon_smile. Po prostu chyba coś im siadło i tak kleili różnymi sposobami, ale obecnie już wszystko jest jak było niegdyś.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-02-2015 13:01

Dwie informacje.

1. Ewa Ĺťarska, po urlopie, znowu jest reporterką. Teraz już w Polsce.

2. Mateusz Lipka, który bodajże był researcherem w "Wydarzeniach", ale też od czasu do czasu przygotowywał materiały dla Polsat News, przeszedł do redakcji "Wiadomości" TVP1, gdzie jest reseracherem.
MN dodał/a następującą grafiki:
lipka.jpg zarskzposlki.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-02-2015 20:52

Różne rzeczy widziałem w Polsat News, ale to nawet mnie zaskoczyło icon_wink.

Zdjęcia: TVN 24

Aczkolwiek później te zdjęcia były opisane jako Zdjęcia: TVS. Także właściwie nie wiadomo, czyje to zdjęcia icon_lol.

Na dowód dwa zapy.
MN dodał/a następującą grafiki:
zdjeciatvs.jpg zdjeciatvn24.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
03-02-2015 21:07

Te TVN 24 było prawie na równi z HD, więc takie dwa w jednym.
icon_biggrin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2015 16:43

W "Informacjach" o 16:30 pojawił się forszpan. Wreszcie jakaś nowość. Jeszcze by się przydało coś zrobić z kamerą, ten statyczny obraz w newsroomie nie jest fajny. Choćby zbliżenie na początku serwisu i oddalenie na końcu. Ale nie wiem czy to tam jest w ogóle technicznie możliwe.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-02-2015 21:10

MN napisał(a):

Z ciekawostek, Tomasz Kułakowski, korespondent Polsat News w Moskwie, chwilowo jest w Warszawie. Niedawno w Warszawie przebywał też Tomasz Lejman, korespondent w Berlinie. Może jakieś szkolenia się odbywają.

Po powrocie do Moskwy pan Tomasz dysponuje jakimś lepszym sprzętem do łączeń. Polsat chyba "się rzucił". Są łączenia na żywo z pleneru, których kiedyś nie było, a i z "siedziby" łączenia są w o wiele lepszej jakości. Brawo.
Udostępnij ten temat