Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
16-02-2015 15:15

Za małe zmiany nic , czemu nie zmienili grafiki za prowadzącym, nie odświeżyli studia, cała oprawa do wymiany to wszystko jest za mało, na stojąco mogliby prowadzić serwisy a publicystyka z bocznej części studia. Niby odświeżone, ale i tak nudne w prowadzeni, flaki z olejem, ale lepsze to niż nic. Trzeba rewolucji w tej stacji, ale że by nie zmienić tła za prowadzącym to jest żałosne.
Awatar
piszę coraz więcej
16-02-2015 15:23

Newsman20, to tylko Polsat jak to mówią icon_smile

Natomiast oprawa sportu jest podobna do informacji. Przed sportem po 15:00 prowadząca Joanna Górska prowadziła krótką rozmowę z Jerzym Mielewskim.
Edytowane przez kacper2101 dnia 16-02-2015 19:22
Awatar
ważna osoba
16-02-2015 15:25

Niestety jeszcze sporo muszą się nauczyć od TVN. Podstawa do portal informacyjny.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-02-2015 15:41

Nowa czołówka sportu. Tło za prowadzącym teraz jest takie jak w serwisach. Pogoda obecnie nie ma żadnej czołówki.

Serwis o 15:30 z newsroomu, a nie jak dotychczas ze studia. Pewnie chcą mieć więcej czasu, żeby jednocześnie przystosować studio do "Wydarzeń 15:50" i "To jest dzień".

PS Wreszcie są ruchy kamery w newsroomie icon_smile.

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-02-2015 16:33

Jakieś poniedziałkowe szaleństwo w tym Polsacie News! Czyżby Henryk również zażywał białego proszku? icon_wink Jak na razie zmiany na plus, ciekawe co się jeszcze wydarzy?
bardzo ważna osoba
16-02-2015 16:38

Widać, że naprawdę przejęli się grudniowym sporym spadkiem PN.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-02-2015 16:45

A mnie się wszystko podoba. Czekałem właśnie na choćby malutką rewolucję i jest icon_smile. Wreszcie pasmo dzienne jest spójne. Super, że są rozmowy między prowadzącymi czy też pogodynką.

Niektórzy oczekiwali chyba nie wiadomo czego, ale pamiętajmy, że nowe władze są świeże i było mało czasu, a mimo to zmiany są błyskawiczne, a przede wszystkim dobre icon_smile.

Postawiono na minimalizm i dobrze. Nowe czołówki są naprawdę świetne.
bardzo ważna osoba
16-02-2015 16:48

Mi też się podoba, ale mogliby także wraz z tymi zmianami, zmienić oświetlenie stołu i tła za plecami.
Udostępnij ten temat