Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-03-2015 13:47

Kolejne zaskoczenie - dzisiaj "Informacje" prowadzi, dawno niewidziana w tej roli, Magdalena Cenker.

Awatar
bardzo ważna osoba
10-03-2015 01:00

Tomasz Kin objął nowo utworzone stanowisko dyrektora artystycznego kanału informacyjnego Polsat News - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl.

Jak ustaliliśmy, Kin będzie kierował nowo utworzonym w stacji działem oprawy i grafiki. Pracować w nim będą osoby odpowiedzialne za stronę graficzną i oprawę Polsat News, dotąd zgrupowane w różnych działach.

Tomasz Kin związany był już ostatnio z Grupą Zygmunta Solorza-Ĺťaka, bo od wiosny 2013 roku do jesieni ub.r. pracował w Radiu PiN (w październiku przekształcono je w Muzo.fm). Prowadził tam audycje "Tomasz Kin Exclusive" i "Rezerwat", był też przez pewien czas dyrektorem kreatywnym rozgłośni.

Kin do wiosny ub.r. przez wiele lat współprowadził w TVN Style program "Magiel towarzyski". W przeszłości dziennikarz związany był m.in. z Radiem Roxy, Antyradiem, Radiostacją czy RMF FM, a także pracował jako redaktor naczelny magazynu "Exklusiv".

Powołanie dyrektora artystycznego to kolejna zmiana w kierownictwie Polsat News. Jak już informowaliśmy, ostatnio szefem zespołu stacji na miejsce Radosława Kietlińskiego został Marcin Wójcicki. Kietliński zaś odpowiada teraz w kanale za publicystykę.

[right]źródło: Wirtualnemedia.pl[/right]
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-03-2015 18:30

Dzisiaj Beata Cholewińska w "Informacjach" i całym wieczornym dyżurze prezenterskim. Zaskoczenie, ale pozytywne icon_smile. Ostatnio władze stacji dbają o to, żeby widzowie się nie nudzili. Dyżury prezenterskie są już tak różnorodne, jak nigdy icon_wink.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-03-2015 00:34

Jakiej stronie internetowej icon_surprised? Czy ja czegoś nie wiem icon_lol? Jaki adres panie Wojtku icon_lol?

Awatar
bardzo ważna osoba
17-03-2015 01:59

Może mają jakąś swoją wewnętrzną icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-03-2015 15:31

Dzisiaj, identycznie jak wczoraj, o czym pisałem w temacie o programach specjalnych, około 15:20 antenę oddano kanałowi Polsat News 2. Bardzo ciekawe było jednak dzisiaj to przełączenie anten, które nastąpiło w trakcie konferencji prezydenta icon_wink.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-03-2015 20:21

Dorota Bawołek, korespondentka Polsat News w Brukseli, do paru tygodni jest na urlopie macierzyńskim. Spóźnione, ale szczere gratulacje z okazji narodzin potomka icon_smile.

---

Pan Kin zaczął pracę i już bierze się za konkrety. Będzie nowe tło za prowadzącym "Informacje". Testy prowadzono dzisiaj koło 14:24, oczywiście poza anteną. Jak widać na centralnej części zdjęcia, które wrzucił na Facebooka pan Tomek, nowe tło jest w innym odcieniu niebieskiego, ale też ma chyba glob, jak dobrze widzę. Ogólnie nie jest to rewolucja, ale ewolucja icon_wink. Może jutro to już wprowadzą oficjalnie. A może w poniedziałek.
MN dodał/a następującą grafikę:
10462756_448465391975194_1458097217660303541_n.jpg
Awatar
ważna osoba
19-03-2015 20:48

W końcu, coś zaczyna się dziać.
Udostępnij ten temat