Polsat News - dyskusja ogólna

rozkręcam się
13-05-2015 19:57

Spróbuję się czegoś dowiedzieć.

A jakie m.in powinny być zmiany w Polsat News?
bardzo ważna osoba
13-05-2015 20:00

Newsman20 napisał(a):

A czy oni zwracają uwage na głos widzów, watpię w to. Sobierajski to dno.

Zawsze można spróbować, to nic nie kosztuje.

TOMIX5365 napisał(a):

Spróbuję się czegoś dowiedzieć
A jakie m.in powinny być zmiany w Polsat News?

Najlepiej remont calego studia
Edytowane przez Krzychu00012 dnia 13-05-2015 20:07
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-05-2015 20:06

Ale jakie to macie te propozycje, bo nie wiem icon_smile? Poza tłem w "Informacjach" oczywiście icon_wink.
bardzo ważna osoba
13-05-2015 20:11

ja mam wiele np. wstawienie stolika z wieczoru wyborczego w okolicach gdzie nadaje To jest dzień + małe dodatki i będzie fajnie przy Nowym Dniu
2.Ja bym chętnie widział wydłużone Tak czy Nie do 45/60 minut
3. Nowa oprawa graficzna
4. A najlepiej remont studia na coś zupełnie nowego.
rozkręcam się
13-05-2015 20:22

Według mnie zmiany powinny być następujące:
- zmiana oprawy graficznej (ticker itp.)
- zmiany na videowallach (tło informacji itp.)
- zmiany czołówek programów
- zmiany prezentacji programów (dodanie na początku jakiejś zapowiedzi w serwisach informacyjnych, potem czołówka)
- zmiany ramówki - np. wydłużenie programu ,,Tak czy Nie"
- zmiany prezentacji serwisów (chociaż kilka powinny być przed videowallem)
- wprowadzenie autorów programu
- zapowiedź serwisów po ,,Nowym Dniu" z przed videowallu, po tym właśnie kamera pogodowa i autorzy programów i potem zapowiedź serwisów itp.
- STUDIO - stół w kształcie strzałki mógłby zostać ale dalsza pusta przestrzeń mogłaby być zapełniona jakimś np. stolikiem małym
To są moje propozycje jakby jeszcze coś było potrzebne to proszę pisaćicon_smile

PS. Już wysłałem e-mail do tvpolsat.info z prośbą jak można skontaktować się z redakcją Polsat News.

A tak w ogóle to żeby Polsat News miał większą oglądalność, powinien zawalczyć o miejsce w DVB-T.
Edytowane przez TOMIX5365 dnia 13-05-2015 23:02
rozkręcam się
14-05-2015 18:18

Właśnie wysłałem propozycje zmian artystycznych do dyrektora artystycznego Polsat News Pana Tomasza Kina. Również udało mi się skontaktować z dyrektorem pionu informacji i publicystyki Polsat News Panem Henrykiem Sobierajskim i do Pana Henryka Sobierajskiego też wysłałem propozycje zmian w Polsat News.
Edytowane przez TOMIX5365 dnia 14-05-2015 18:29
Awatar
stały bywalec
14-05-2015 18:33

A ja proponuje poupychać do tego studia jeszcze z 10 stolików (a co!), zwolnić połowę prezenterów, bo są "przestarzali i archaiczni", i podłożyć przy okazji wymówienie dla Henryka Sobierajskiego. Do tego zmienić całą warstwę graficzną, pal licho czy będzie lepsza - ważne, że obecna już trąci myszką. I jeszcze 4K by się przydało. icon_wink
rozkręcam się
14-05-2015 18:36

Aż tak ostro?

Według mnie to prezenterów możemy zostawić w spokoju.
Udostępnij ten temat