Polsat News - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
14-05-2015 18:36

W pełni cię popieram TOMIX5365
bardzo ważna osoba
14-05-2015 18:47

pn napisał(a):

A ja proponuje poupychać do tego studia jeszcze z 10 stolików (a co!), zwolnić połowę prezenterów, bo są "przestarzali i archaiczni", i podłożyć przy okazji wymówienie dla Henryka Sobierajskiego. Do tego zmienić całą warstwę graficzną, pal licho czy będzie lepsza - ważne, że obecna już trąci myszką. I jeszcze 4K by się przydało. icon_wink

Skoro wszystko jest idealnie, to dlaczego oglądalność PN regularnie spada?
Awatar
ważna osoba
14-05-2015 18:48

Jak najbardziej w kwestii zmian i wysłania do kierownictwa, wszystko co wypisałeś i ponadto co ja myślę powinno być już dawno zastosowane w pnhd. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź i czy w ogóle będzie.
Awatar
stały bywalec
14-05-2015 19:32

Skoro wszystko jest idealnie, to dlaczego oglądalność PN regularnie spada?

Pytanie zasadne, ale obawiam się, że nie jestem właściwym adresatem.
Jako widz i obserwator mogę tylko zasugerować Wam, że zmiana grafiki czy wystroju studia - co w większości proponujecie - to nie jest anditotum. Oko fajnie nacieszyć, ale przy okazji. Bardziej należy skupiać się na meritum.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-05-2015 19:36

Polsat News ma plany - m.in. wzmocnienie pasma wieczornego i to jest antidotum, a nie zmienianie "zasłonek" w oknach icon_wink.
Awatar
ważna osoba
14-05-2015 19:37

Oczyście meritum ,ale i nowoczesny przekaz, większa dynamika tego przekazu.
Awatar
stały bywalec
14-05-2015 19:44

Skoro tak zależy Wam na zmianach, to ruszcie ludzie kopułkami i zaproponujcie jakiś ciekawy program albo nowy element ( np. przegląd jutrzejszej prasy w "Informacjach dnia", kiedyś emitowany w paśmie wieczornym ). A może jest jakiś dziennikarz, którego byście zobaczyli w stacji? (inny niż Lis, Durczok czy Kraśko) Może jest osoba, z którą fani Polsat News obejrzeliby jakiś wywiad np. w długi weekend albo w święta? (inna niż Henryk Sobierajski) Może macie pomysł na ciekawy materiał albo reportaż? (inny niż nt. portalu internetowego PN )

Stolik taki, siaki czy owaki naprawdę nie zwiększa oglądalności. Dynamiczny przekaz? A może z badań focusowych wynika, że ludzie go w ogóle nie chcą! Zmiana grafiki na nową? A na pewno chcielibyście oglądać gorszą?

Wierzę w Wasze możliwości!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-05-2015 19:53

Przywrócić "Okno na świat", ale nie z Chrabotą tylko z innym prowadzącym icon_wink.
Udostępnij ten temat