Polsat News - dyskusja ogólna

bardzo ważna osoba
14-05-2015 19:58

Opakowanie tez jest wazne. TVP INFO co troche zmienia i ulepsza swoje studio, oprawe, grafikę. Kazda taka zmiana w efekcie nowości przyciagnie nowych widzów, ktorzy moga zostac ptencjalnymi stalymi widzami. Ja lubie ogladac PN i kazda zmiana jest dla mnie prezentem od PN.
Awatar
ważna osoba
14-05-2015 19:59

Co do Minuty bym przywrócił i Skandalistów, na pewno chętnie widziałbym Kamila Duroczka lub Monikę Olejnik
Awatar
stały bywalec
14-05-2015 20:01

Pamiętajcie tylko - nie do mnie z tym. Ja nie pracuję w Polsacie. Staram się Wam tylko pokazać jak należałoby podejść do sprawy, bo trochę się na tym znam. A czy mnie posłuchacie, to już Wasza decyzja. Widze, że niektórzy są tu raczej niereformowalni. icon_wink
Edytowane przez pn dnia 14-05-2015 20:05
bardzo ważna osoba
14-05-2015 20:02

Wejscie Durczoka do PN, to byłoby coś.
Awatar
stały bywalec
14-05-2015 20:10

Oj tak. Researcherki pewnie byłyby zachwycone. Tylko czy Henryk kupiłby im szpilki i eleganckie, seksowne stroje, w których musiałyby przychodzić do pracy? Nie sądzę, filanstrop raczej do rozrzutnych nie należy, a już zwłaszcza w takich kwestiach.icon_wink
rozkręcam się
14-05-2015 20:20

Przede wszystkim spadek oglądalności jest spowodowany tym, że dyrektorem pnhd jest Henryk Sobierajski.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-05-2015 20:23

Nie lubię takich postów, ale skoro chcecie pomysły, to proszę icon_wink.

Można by wrócić do wielu ciekawych, a szybko zdjętych programów. Powrót "Co do minuty" czy "Sam na sam" - jak najbardziej. Oczywiście, do odstrzału jest "WOK". Dla mnie absolutnie najnudniejszy program, a już ostatnio to pan Marek robi z tego programu lożę ekspertów z trzeciej ligi. Nie do oglądania. Do zostawienia jest tylko "Tak czy nie" i - oczywiście po odświeżeniu - "Informacje dnia". Na 22:00 to bym przywrócił właśnie "Co do minuty" w wersji rozszerzonej. "To był dzień" można skrócić do 30 minut, z "Kropką nad i" i tak nie wygra, to można iść bardziej w kierunku magazynu informacyjnego niż publicystycznego. A o 20:30 "Sam na sam". P. Dorota oczywiście musiałaby odejść z "Gościa Wydarzeń", ale co to za problem. Tam dać p. Sakowską częściej i już.
Awatar
ważna osoba
14-05-2015 20:37

Rzeczywiście WOK ostatnio bardzo monotonne, Marek Kacprzak zsominował ten program nie tylko sobą, ale i ekpertami z trzeciej lub czwartej ligi. Sam na Sam ten program mógłby wrócić i Co Do minuty. Ale i tak trzeba przeprowadzić rewolucję i ściągnąć do stacji znane nazwiska, które to przecież przyciągają przed telewizory.
Udostępnij ten temat