DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-04-2011 17:39

Myślę, że powoli będziemy kończyć typowanie "Pierwszej miłości", bo znowu parę osób zgarnęło typera, typuje coraz mniej itp., ale oczywiście decyzję pozostawiam organizatorowi. Można oczywiście pomyśleć nad jakimś nowym typowaniem w zamian, może o "Pierwszej miłości", może o czymś innymi. Decyzję pozostawiam organizatorowi.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-04-2011 18:17

Mam zamiar jeszcze do końca kwietnia aby przetrwało typowanie.Później pomyślimy o czymś innym np. o typowaniu "O której rozpoczną się Wydarzenia wieczorne na Polsacie 2." Ale to tylko pomysł. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-04-2011 18:18

Ok icon_smile. W takim razie bawmy się jeszcze przez kwiecień icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-04-2011 18:20

A jeśli przez kwiecień frekwencja będzie "taka sobie i do przetrwania" pomyślę aby zostawić. icon_smile Ale stworze wątek z nowym typowaniem.icon_green
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
08-04-2011 17:37

Mam do Was 2 pytania:

1. Czy zmieniamy formułe typowania ? Odpowiadacie TAK lub NIE
2. Czy jesteś za tym,aby zakończyć typowanie 29 kwietnia ? Odpowiadacie TAK lub NIE.

Macie czas do jutra.
piszę coraz więcej
08-04-2011 17:43

pyt1:TAK
pyt2:NIE
Awatar
jestem zawsze
08-04-2011 17:49

1. TAK
2. TAK (widać że nie ma pomysłu na to typowanie)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-04-2011 19:13

1. Tak (pisałem już o tym icon_wink).
2. Wstrzymam się od głosu.
Udostępnij ten temat