DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
25-04-2011 11:12

Zadecydowałem.I decyzje podtrzymuje. Jutro będzie więcej ludzi. Jest szansa,mam czas do 14:45. Jak się wtedy nie pojawi post rozpoczynający,wtedy będzie oficjalne,że typowanie jest odwołane.
Awatar
ważna osoba
25-04-2011 11:18

Rozumiem. icon_green
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
25-04-2011 17:26

Jednak dobrze przewidziałem. 2 osoby dobrze zatypowały,jedna źle.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
27-04-2011 18:10

No to się dzieie !! Jutro przewidywana pula na wygraną pierwszego stopnia może wynieść 9 pkt !! To pierwsza w historii naszego typowania taka ogromna KUMULACJA !! Od 19 kwietnia nikt nie wytypował prawidłowo osoby w pierwszej scenie !!
Awatar
ważna osoba
27-04-2011 18:12

Ale emocję ... icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
28-04-2011 18:08

O je o je icon_green Supertypera mam icon_green JEszcze tylko supertyper za godziny icon_green
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
28-04-2011 18:10

A dzisiaj po raz pierwszy w historii typowania 1pmnowe 3 osoby zdobyły w jednym typowaniu SUPERTYPERA.Gratuluje wam panowie,wiedziałem,że Berenika będzie w pierwszej scenie to podczas zamkniętego okresu przygotowawczego do ogłoszenia wyników już wpisałem formułke. Jeszcze raz gratuluje !!
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
29-04-2011 14:48

NOWA ZASADA !! Osoby,które zdobyły SUPERTYPERA osób w piewszej scenie,mogą typować tylko godzine rozpoczęcia przerwy reklamowej !!
Udostępnij ten temat