DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
bywam tu czasem
04-02-2011 10:02

Ok. Zmiany w regulaminie są.

[big]W soboty i niedziele typujemy rozpoczęcie odcinka Świata według Kiepskich![/big]

Jeśli chcecie, byśmy w weekendy (sobota i niedziela) typowali rozpoczęcie innego serialu - piszcie tu Wasze propozycje lub składajcie je na PW.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
04-02-2011 15:34

Hej,SG7 dzisiejsze typowanie jeszcze nie rozpoczęte!!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2011 17:49

Nie wiem, o co afera. Skoro już dodałeś tych Kiepskich, to po co mamy dopisywać tytuł serialu skoro PM mamy typować od poniedziałku do piątku, a Kiepskich tylko w weekendy? Jest to chyba zbędne, bo typowania obu seriali nie nakładają się na siebie.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
04-02-2011 18:07

Hahaha w typowaniu redaktora mi gładko szło, no i tutaj pierwsze zwycięstwo!! icon_green
Awatar
bywam tu czasem
04-02-2011 18:08

Możemy skasować Kiepskich i w weekendy robić typowanie na innym kanale, np. o której rozpocznie się film na Polsacie Film, dobry pomysł?
Awatar
ważna osoba
04-02-2011 18:09

Ja również wygrałem w dzisiejszym głosowaniu Pierwsza Miłość / Świat według Kiepskich rafpolsat Gratulację !.

SG7 Mi pasuję ale decydujący głos musi zabrać któryś z administratorów.
Edytowane przez Cyfrowy Polsat dnia 04-02-2011 18:23
Awatar
bywam tu czasem
04-02-2011 18:12

Ok. To pytam MN, może tak być? Czy ma zostać w stanie z 2 lutego 2011 roku?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2011 18:15

Przede wszystkim, to godziłem się na jedno typowanie, czyli o "Pierwszej miłości", a teraz robią się z tego dwa, a nawet trzy. Proszę proponowane zmiany zgłaszać mi lub komuś z adminów na PW, a dopiero później wprowadzać je w życie, bo inaczej robi się taki bałagan, jak dzisiaj.
Udostępnij ten temat