DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3
Również zakończyłem zabawę Małe podsumowanie: 8 osób trafiło SUPERTYPERA przerw reklamowych a 4 osoby SUPERTYPERA osób w 1 scenie, a te dwa SUPERTYPERY trafiły 4 osoby. Oby tylko dużo osób typowało
Chyba pod koniec roku zakończymy II edycje typowania. Coraz mniej typów, dużo osób zdobyło SUPERTYPERY w obu kategoriach, mniejsza ilość w jednej. Może i powinienem zmienić formułę typowania i zrobić tylko jedną kategorie, albo powinienem powrócić do typowania godziny rozpoczęcia PM. Albo zupełnie coś nowego. Jeszcze wszystko przemyślę i zobaczymy.
Myślę nad likwidacją kategorii przerw reklamowych (połowa tabeli ma SUPERTYPERY) i dodaniem nowej. Jeszcze przemyślę: jak wymyślę coś to ogloszę tutaj.
Przemyślałem sobie wszystko i doszedłem do wniosku, że możemy zmienić formułę typowania na: typowanie pierwszej sceny i drugiej sceny. I pytanie do Was: czy chcecie zmiany formuły typowania od 27 grudnia, czy od 2 stycznia 2012 ? Decyzja należy do Was, możecie także zaproponować inną formułę typowania.
Po zaledwie jednym głosie wywnioskowałem, że zmienimy formułę w ten poniedziałek. Jeżeli formuła się nie sprawdzi, typowanie będzie moglo się zakończył 13 stycznia. To oczywiście nieoficjalna data, gdyby ta formuła się nie sprawdziła.