DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
02-01-2012 15:45

Tak, osoby które nie mają SUPERTYPERA w drugiej kategorii icon_wink To zupełnie nowa kategoria. icon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
18-01-2012 11:53

Dzisiaj jest u mnie kolęda.W związku z tym typowanie rozpocznie się w samo południe,a zakończy się o godzinie 15:40. Gdy wyników nie będzie w poście kończącym typowanie po drugiej scenie (po godzinie 18 może być u mnie kolęda), wtedy obejrzę odcinek na ipla (pierwsze dwie sceny) i przedstawię Wam wyniki.
bardzo ważna osoba
07-02-2012 10:07

mam pytanie. czy typowanie nie może zaczynać się o godz. 10:00 rano. bo zwykle popołudniu nie ma mnie w domu i nie mogę oddać typowania, po po prostu wtedy pracuje i nie mam dostępu do komputera, ale chciałbym brać udział w typowaniu.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-02-2012 15:48

Rozpoczynanie typowania o godzinie 10:00 jest absolutnie niemożliwe. O godzinie 10:00 jestem w szkole. icon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
09-02-2012 17:56

Wyniki typ. z dzisiaj przed godz. 20. !
bardzo ważna osoba
24-02-2012 10:09

mam pytanie dotyczące SUPERTYPERA osób w pierwszej scenie. jeśli ja jestem tym supertyper bo zdobyłem wczoraj 16 pkt. do nie powinno być przy wchodzeniu na mój profil, przy "Należy do grup" kolejna grupa: "Pierwsza miłość" (II edycja)supertyper
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-02-2012 10:15

Powinno być i już jest icon_smile. Niestety, prowadzący nie zgłosił tego faktu żadnemu adminowi, więc nie miałeś tej rangi.
bardzo ważna osoba
24-02-2012 10:17

dzięki za interwencję.
Udostępnij ten temat