DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-03-2012 18:09

Najprawdopodobniej w drugim tygodniu po świętach zakończymy naszą długą zabawę trwającą od września. icon_wink Jest coraz mniej typów, a już dużo osób ma Supertypery icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-03-2012 19:25

Można zawsze zrobić nową edycję ze zmienionymi zasadami icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-03-2012 19:34

Mogę zrobić, ale ewentualna możliwość to typowanie pierwszej przerwy i pierwszej sceny po pierwszej przerwie, czas typowania zostałby wydłużony do 17:55. icon_wink Myślę, że z takimi zasadami raczej przetrwalibyśmy do końca sezonu. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-03-2012 19:44

Też tak myślę, że wtedy przybyłoby typujących icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-03-2012 19:50

Dobra, niedługo podejmę decyzje i ogłoszę. icon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
18-03-2012 16:48

Tak więc podjąłem decyzję: będziemy typować (ponownie) pierwszą scenę i zupełną nowość - pierwszą scenę po przerwie nr. 1. icon_smile Nowa formuła pojawi się już od środy, czyli możemy przyjąć, że poniedziałek i wtorek są ostatnimi dniami typowania pierwszej i drugiej sceny icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-03-2012 18:53

Ok, to fajnie icon_smile. Dzięki temu ja i nie tylko będziemy mogli wrócić do typowania icon_wink.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
21-03-2012 17:44

Informacja: ta formuła typowania najprawdopodobniej zostanie do końca. Przypominam również, że osoby, które mają Supertypera w kategorii 1 sceny i 2 sceny mogą typować w tym typowaniu icon_smile
Udostępnij ten temat