DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3
Najprawdopodobniej w drugim tygodniu po świętach zakończymy naszą długą zabawę trwającą od września. Jest coraz mniej typów, a już dużo osób ma Supertypery
Mogę zrobić, ale ewentualna możliwość to typowanie pierwszej przerwy i pierwszej sceny po pierwszej przerwie, czas typowania zostałby wydłużony do 17:55. Myślę, że z takimi zasadami raczej przetrwalibyśmy do końca sezonu.
Tak więc podjąłem decyzję: będziemy typować (ponownie) pierwszą scenę i zupełną nowość - pierwszą scenę po przerwie nr. 1. Nowa formuła pojawi się już od środy, czyli możemy przyjąć, że poniedziałek i wtorek są ostatnimi dniami typowania pierwszej i drugiej sceny
Informacja: ta formuła typowania najprawdopodobniej zostanie do końca. Przypominam również, że osoby, które mają Supertypera w kategorii 1 sceny i 2 sceny mogą typować w tym typowaniu