DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
bywam tu czasem
04-02-2011 23:11

[big]Ok. To typowanie będzie wyłącznie typowaniem 1pmnowe. Dziękuję za pomoc MN i wszystkim, co wypowiadają się w tym temacie. Jeśli chcecie jakiś zmian, dawajcie je tu, a potem prześlę je do administratora tvpolsat.info. Ok?[/big]
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-02-2011 17:10

Dzisiejsze typowanie rozpoczęte,zapraszam do odpowiedniego wątku na forum icon_exclaim Ponieważ organizator nie wywiązał się z obowiązków,postanowiłem rozpocząć dzisiejsze typowanie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2011 17:13

Możesz mu pomagać, bo SG7, jak pamiętam, szukał pomocnika icon_smile.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-02-2011 17:14

Widzę rafpolsat, że mój sposób wziąłeś, chodzi mi o rozpoczynanie TYPOWANIE data - zapraszam icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-02-2011 17:15

OK! Jak się pojawie na stronie,a organizatora nie będzie,rozpoczne typowanie.
redaktor napisał(a):
Widzę rafpolsat, że mój sposób wziąłeś, chodzi mi o rozpoczynanie TYPOWANIE data - zapraszam icon_smile
No widzisz,ja też lubie tak zaczynać typowania icon_razz.gif
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2011 17:18

Dzięki za zaangażowanie icon_smile.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-02-2011 17:20

Tylko zamiast Zapraszam do typowania 1pmnowe do odpowiedniego wątku na forum proponuję zmienić i pisać: Zapraszam do typowania 1pmnowe Dyskusja o typowaniu wyłącznie w odpowiednim wątku na forum icon_exclaim Tak jak ja to pisałem icon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
07-02-2011 17:20

Aha i jeszcze jedno pytanie.Czy po typowaniu mam napisać kto ma ile zwycięstw ?
Udostępnij ten temat