DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
piszę coraz więcej
13-04-2012 18:19

@rafpolsat - Mam pytanie skąd bierzesz godzinę typowania pierwszej sceny? Bo u mnie w telegazecie, była jeszcze 17.07 zanim zaczęła się przerwa.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
13-04-2012 18:23

Mam zegarek na komputerze ustawiony równo z czasem, który jest na Polsat News. icon_wink
Awatar
ważna osoba
27-04-2012 14:38

Czemu od kilku dni nie ma typowania Pierwszej Miłośći ...?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
27-04-2012 14:55

Ponieważ główny prowadzący typowanie PM rafpolsat jest od kilku dni nieobecny i dlatego typowanie zostało wstrzymane, do kiedy nie wiadomo icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
28-04-2012 21:58

Jestem już, w poniedziałek wznawiamy typowanie z kumulacją 6 pkt w każdej kategorii icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
03-05-2012 18:22

Ten sezon typowania zakończy się równo z ostatnim odcinkiem sezonu PM - czyli 29 czerwca wg. Wikipedii (w zeszłym roku był to 30 maja) icon_smile Mam nadzieję, że zakończy się równo z ostatnim odcinkiem sezonu, jeżeli będzie potrzeba (dużo userów będzie miało rangi), to wtedy kończymy wcześniej. icon_smile Tak czy inaczej, życzę Wam szczęścia. icon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
19-05-2012 13:38

Wikipedia kłamie icon_razz.gif Sezon kończy się 18 czerwca, a nasze typowanie wraz z nim. W ostatnim typowaniu planuję niespodziankę, dowiecie się wszystkiego 17 czerwca. icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2012 13:47

To czekamy icon_smile. PS Rzeczywiście Wikipedia często kłamie, to fakt icon_smile.
Udostępnij ten temat