DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
09-04-2011 10:03

Witajcie wszyscy !

W dniu dzisiejszym podam wam za chwilę moją decyzje,co robimy dalej z typowankiem. Najpierw chciałem zakończyć to typowanie i w poniedziałek zorganizować ostatnie typowanie PM. Jednak w ostatniej chwili,w ostatnim momencie zmieniłem decyzje,na znacznie lepszą dla Was i dla mnie.Już wyjaśniam zasady,jak będzie to wyglądać.

Typowanie PM od poniedziałku zmienia formułe !! Przez wasze głosowanie w dniu wczorajszym,zdecydowałem o zmianie formuły.Teraz będziemy typować : osobę w pierwszej scenie oraz (NOWOŚÄ† !) będziemy typować,o której rozpocznie się pierwsza przerwa reklamowa.Prawidłowy typ powinien tak wyglądać :
18:05 Kinga

Tak więc to tyle.Zapraszam was na poniedziałkowe typowanie,bo one nadal trwa i będzie trwać, jak piłka w grze ! icon_biggrin

Post Scriptum: To jest mój trzysetny post na forum !!

PS 2 : Zapomniałem dodać,że aby zdobyć SUPERTYPERA PM -pierwsza reklama trzeba będzie zdobyć 5 pkt.
Edytowane przez RS dnia 09-04-2011 11:26
Awatar
bardzo ważna osoba
13-04-2011 18:22

Łał , normalnie trafiłem w tym typowaniu icon_green
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
13-04-2011 18:34

Gratulacje !!

Informacja icon_exclaim W związku ze Świętami Wielkanocnymi,typowanie zostaje odwołane w dniu 25 kwietnia.
Dnia 2 i 3 maja typowanie odbędzie się normalnie tylko,że będziemy typować w zmienionych godzinach. O godzinach wkrótce !
Edytowane przez RS dnia 17-04-2011 17:26
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
17-04-2011 17:36

A oto niespodzianka,która zostanie wykorzystana w jutrzejszym typowaniu icon_exclaim
Będziecie mieli możliwość wytypować,jaka wersja czołówki zostanie wyemitowana.Można będzie wybierać pomiędzy wersją krótką a długą. icon_smile Taka oto nowinka.Teraz w typowaniu będą niespodzianki takie i inne icon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
20-04-2011 15:47

UWAGA !!

Od 30 maja zawieszamy typowanie.Powód ? Nasz ulubiony serial udaje się na przerwe wakacyjną 30 maja. icon_wink Wtedy będzie ostatni odcinek przed wakacjami. Po tamtym dniu zamiast premierowych odcinków będą emitowane powtórki.Zdecydowałem,że od tamtego dnia zawiesimy typowanie do września.Wtedy też rozpoczniemy drugą edycje typowania icon_smile
Edytowane przez RS dnia 20-04-2011 15:55
Awatar
ważna osoba
25-04-2011 11:09

Czemu Typowanie Pierwszej Miłości jest dzisiaj odwołane ?.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
25-04-2011 11:10

Ponieważ niektórzy typujący pewnie są na świętach.Ja boje się o frekwencje.Ĺťe zatypuje jedna lub dwie osoby albo nikt.
Awatar
ważna osoba
25-04-2011 11:11

Zaryzykować można. icon_wink Ale jak chcesz ... icon_razz.gif
Udostępnij ten temat