DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
bywam tu czasem
27-05-2011 19:16

ja takżeicon_wink
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
27-05-2011 19:35

Poprawiłem.Macie po punkciku.
Awatar
bywam tu czasem
27-05-2011 19:50

Dziękuje Rafałicon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-05-2011 16:24

No i dzisiaj zakończymy naszą trzymiesięczną zabawe.Oczywiście zapowiadam,że planuje i zapraszam do drugiej edycji,która już we wrześniu o zmianach poinformuje przed wrześniem. icon_wink Podziękowania po typowaniu.
Awatar
bywam tu czasem
30-05-2011 16:32

Czy i jakie będą nagrody dla najlepszychicon_razz.gif ?
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-05-2011 16:38

Nagroda "Najlepszy zawodnik typowania Pierwszej Miłości" dla tych,którzy w obu typowaniach: Pierwszej sceny i pierwszej przerwy zdobyli najwięcej punktów w postaci rangi. icon_smile Będzie przyznana dla pierwszej trójki. Moja mowa końcowa będzie długa i wyczerpująca icon_biggrin Tylko ostrzegam icon_green Na tę chwilę najlepszy jest PC icon_wink
Edytowane przez RS dnia 30-05-2011 18:34
Awatar
bywam tu czasem
30-05-2011 20:13

rafpolsat chciałbym podziękować za I edycje typowania PM,ale także wszystkim,którzy brali w niej udział,oraz również jak Rafał chciałbym zachęcić wszystkich do wzięcia udziału w II edycji typowania PM już we wrześniuicon_wink

Ĺťyczę wszystkim powodzenia.

Cysip_91
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-05-2011 20:18

Dzięki za podziękowania.Wszystkich zapraszałem do drugiej edycji i dziękowałem w wiadomym wątku ! Ale jeszcze raz - druga edycja startuje we wrześniu !! Zerujemy konta - rangi zostają.Startujecie z zerowym dorobkiem punktowym i od września walczycie o kolejną nagrode - SUPERTYPER Pierwszej Miłości - II edycja.A jeśli ktoś wygra w obu,to x2 do tej rangi. icon_smile
Udostępnij ten temat