DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3
Być może w poniedziałek poznamy pierwszego SUPERTYPERA osób w 1 scenie w 2 edycji ! geniusz w tym tygodniu miał fantastyczną passe i tylko jeden punkcik mu brakuje do SUPERTYPERA. Jak to się potoczy ? Czy geniusz wygra ? A może ktoś mu pokrzyżuje plany ? Zapraszam na poniedziałkowe typowanie PM, ojj będzie się działo !!
Jutro typowanie rozpocznie się troche później niż zazwyczaj ! Jest to spowodowane moją wizytą u dentysty. Tak więc zapraszam jutro na oczekiwanie na rozpoczęcie typowania w godzinach 16:40- 17:15. Typowanie potrwa do 17:50 ! Jeżeli się nie pokaże, a jak się pokaże 17:30 - tak czy siak rozpoczniemy. Jak się nie pojawie do 17:30 ewentualnej - typowanie odwołane !
Już nie wiem, czy dobrze, że zamieściłem, czy niedobrze. Może jednak odwołam typowanie.