DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-10-2011 20:50

Dobra. W takim razie zaraz pojawi się ogłoszenie w wiadomym wątku.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
20-10-2011 18:11

Gratuluje MN zdobycia SUPERTYPERA II edycji za przerwy reklamowe icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-10-2011 18:51

Dziękuję serdecznie icon_smile. Jestem zaszczycony icon_wink.
Awatar
ważna osoba
21-10-2011 18:05

Typowanie pierwszej sceny idzie w prosty sposób przewidzieć icon_green

Mianowicie: Oglądając Przedpremiere w ipla icon_biggrin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-10-2011 18:07

Ale kto zapłaci pieniądze za odcinek przedpremierowy tylko po to, żeby oszukać w zabawie, z której nie ma przecież żadnych profitów icon_wink? Myślę, że raczej nikt icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
21-10-2011 18:11

Ja myślę, że taka osoba, która by oszukała, by otrzymywała karę w wysokości odjęcia 2 pkt od klasyfikacji osób w 1 scenie icon_wink Ale tego nie da się przewidzieć, kto by oszukał, a kto nie. Odradzam oglądania przedpremier !

Przy okazji - -zdobyłem SUPERTYPERA 2 edycji typowania PM za godziny icon_smile

PS: Jak będą jasnowidztwa, to zmienie formułe typowania na taką, którą nikt nie przewidzi icon_biggrin
Edytowane przez RS dnia 21-10-2011 18:13
Awatar
ważna osoba
21-10-2011 18:12

@MN Ja nie mówie o oszukiwaniu. Napisałem "przewidzieć" icon_smile
Ps. Nie trzeba płacić i oglądać w ipla są inne alternatywy żeby obejrzeć przedpremiere. Wystarczy w Google poszukać. ( Do czego oczywiście nikogo nie namawiam, bo to nie jest do końca legalny sposób ) icon_biggrin
Edytowane przez DjTomy dnia 21-10-2011 18:14
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-10-2011 18:13

Nie szukajmy dziury w całym icon_wink. Wątpię, żeby komuś się chciało wydawać pieniądze po to, żeby zdobyć rangę.
Udostępnij ten temat