DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-02-2011 18:05

Moi drodzy,i tak kończymy typowania w tym tygodniu.Dziękuje za uczestnictwo i gratuluje wszystkim zwycięzcom. I naturalnie zapraszam na poniedziałkowe typowanie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-02-2011 18:08

Oczywiście będziemy w poniedziałek icon_smile. Również dzięki za prowadzenie.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-02-2011 18:12

Nie ma sprawy,przejąłem prowadzenie od SG7,dużo pochwał już dostałem.Zresztą,PM oglądam. A teraz godzina początku serialu jest bardzo ważna dla typujących (dla mnie też) . icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
11-02-2011 18:55

O! Jak super, już 4 zwycięstwo icon_exclaim icon_smile
Awatar
bywam tu czasem
11-02-2011 19:53

Ja oglądam powtórki 1pmnowe. Jak dam radę. icon_wink
A w mojej szkole traktują wszystkich o "poziom wyżej". Dlatego nie mogłem dalej prowadzić typowania (prace domowe, wypracowania, sprawdziany - czuję się jak ofiara polskiego systemu edukacji). Brak czasu dał jednak do myślenia.

[big]Oddałem typowanie w dobre ręce. Podziękowania dla całego forum![/big]
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-02-2011 20:42

UWAGA !! Na czas ferii zimowych (u mnie) typowanie będzie rozpoczynać się o 15 lub o 15 z minutami.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
15-02-2011 09:19

Witajcie.Przepraszam,że w dniu wczorajszym nie było typowania,ale na mojej dzielnicy nie było prądu icon_cry Mam nadzieje,że w historii naszego typowania już taki incydent sie nie wydarzy. icon_smile Tak czy siak,zapraszam wszystkich bez wyjątku na dzisiejsze typowanie.Zaczynamy kilka chwil po zakończeniu powtórki odcinka. icon_wink ZAPRASZAM !!
Awatar
bywam tu czasem
15-02-2011 16:09

Ja mogłem rozpocząć, ale wiecie - brak czasu. Ech...
Udostępnij ten temat