DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

DYSKUSJA O TYPOWANIU: "Pierwsza miłość" pierwsza przerwa i pierwsza scena po przerwie 3

Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-03-2011 16:11

Czy mam zmienić nazwy wątków: dyskusji i typowania? Myślę, że raczej tak, wtedy będzie czytelniej, np. Typowanie: "Pierwsza miłość" - pierwsza scena icon_wink.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
01-03-2011 16:48

Tak,proszę o zmiane nazwy wątku. icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-03-2011 18:07

A może w typowaniu mogłyby brać też udział osoby, które już mają Supertpera za godziny, bo coś mało typów jest. W sumie to już całkiem inne typowanie, a najwyżej będą mieć dwa Supertypery. Można by rozesłać do nich PW, że mogą znowu typować. Co na to organizator icon_wink?
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
03-03-2011 19:20

Chętnie.Zaraz chłopaki otrzymają PW.Ja pomimo,że mam już jednego SUPERTYPERA,też zatypuje icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-03-2011 20:03

Świetnie icon_smile.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
04-03-2011 18:09

Mam do was prośbe - po poście "Koniec typowania,wyniki po pierwszej scenie" nic nie piszcie,ponieważ zawsze tak jest,że po poście,który kończy typowanie w danym dniu jest zawsze post rozpoczynający typowanie w następnym dniu.
Awatar
ważna osoba
05-03-2011 11:37

A jak np: Teraz dalej będzie tak mało głosów to co w tedy ?. Koniec zabawy ?.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
05-03-2011 11:55

Dokładnie,jak przez ten tydzień będzie mniej niż 4 typy to wtedy kończymy zabawe,zwijamy manatki i temat trafia do Archiwum icon_wink Jeśli będzie więcej,wtedy pomyślę nad tym,czy kontynuować zabawe icon_smile
Udostępnij ten temat