Spoty promocyjne PolsatuSpoty promocyjne PolsatuSpoty promocyjne PolsatuSpoty promocyjne Polsatu

Spoty promocyjne Polsatu

Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-03-2011 15:55

Według mnie za dużo i zbyt chaotycznie. Po pierwszym obejrzeniu, miałem wrażenie, że byłem w supermarkecie tuż przed Bożym Narodzeniem icon_wink. Jakby to trochę lepiej rozplanować i bez tego chaosu, to byłaby szóstka, a tak jest czwórka z plusem icon_wink.
bywam tu czasem
01-03-2011 16:02

Mati i Borek koxiki icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-08-2011 19:51

A więc, zbliża się jesień i pewnie zbliża się nowy spot Polsatu icon_wink, który pewnie poznamy pod koniec sierpnia lub na początku września (najpewniej w dniu imprezy ramówkowej). Jakieś pomysły icon_wink? Ja proponuję zrobić spot w "kamienicy" Kiepskich icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
11-08-2011 20:08

A może tym razem gospodarzem spotu mogłyby być Szpilki lub MBTM ?
Awatar
bardzo ważna osoba
11-08-2011 21:50

Jedno jest pewne. Konwencji z wmieszaniem programu/serialu nie powtórzą. : )

Właśnie - kiedy konferencja i gdzie?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-08-2011 00:19

Konferencji ramówkowej to pewnie nie będzie, jak zwykle. Pewnie będzie bankiet, jak zwykle na przełomie sierpnia i września icon_wink. Odróżniam to celowo, bo to co robi Polsat to zwykła impreza towarzyska, na której ramówką są zainteresowane trzy osoby na krzyż. Według mnie powinno się z tego zrezygnować i robić normalne prezentacje ramówki, a nie wyrzucać pieniądze w błoto na poczęstunki dla gwiazd i gwiazdeczek. Widz jest najważniejszy, a nie zabawa we własnym gronie.
Awatar
bardzo ważna osoba
12-08-2011 00:26

A szkoda. Może bym nawet pojechał. Wiesz, czy istniałaby taka opcja? Oczywiście, jako PRASA.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-08-2011 00:52

Dam Ci znać, jak coś icon_wink.
Udostępnij ten temat