"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
przyjaciel strony
07-12-2015 00:05

Ale swoją drogą: jeśli Gawryluk zdecydowałaby się odejść z Polsatu do TVP to zrobiłaby wielką głupotę. Jak widzimy, sytuacja programów informacyjnych w TVP zmienia się wraz z każdą zmianą władzy. Dziś Wydarzenia są najbardziej obiektywnym, bezstronnym programem informacyjnym z tych najchętniej w Polsce oglądanych. Przy kolejnych wyborach znów wróciłaby do Polsatu? Mała rewolucja personalna w mediach się nam szykuje? Wszystko na to wskazuje.
Tomek3 dodał/a następującą grafikę:
2015-12-07.jpg
Edytowane przez Tomek3 dnia 07-12-2015 00:13
Awatar
ekipa moderatorska
07-12-2015 11:18

Przeczytałem jeszcze raz źródło. I jest w nim mowa, że "Potem zastąpić go ma osoba z innej, obecnie konkurencyjnej stacji". A to oznacza, ze nikt nie podpisał kontraktu. I to tym bardziej trezba uważać za plotkę.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-12-2015 11:22

Oby to się nie sprawdziło. Bardzo lubię panią Dorotę, choć ma zupełnie inne poglądy politycznie niż ja. Dzięki niej Polsat jest postrzegany jako stacja obiektywna. Pytanie kto w zamian? Jeśli Lis trafi do Polsatu, to ja z tej stacji zrezygnuję, Kraśko - do przełknięcia.... ciekawie będzie - to jest pewne! icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
07-12-2015 12:27

Lis i Gugała się nie trawią. Nie będą się spotykali w jednym studiu. Sądzę, że nie będą też chcieli pracować pod jednym szyldem, bo jeśli Lis robiłby coś dla Polsatu to byłoby to coś produkowanego przez niego (więc mijania się na korytarzu tych dwóch panów by nie było). Być może powrót "Co z tą Polską?" przyniósłby Polsatowi wzrost oglądalności i reklamę marki, ale moja skromna osoba raczej tego programu nie oglądałaby, chyba, że Lis spuści z tonu i przestanie być taki stronniczy.
Lis nie chce mieć programiku w Polsacie. On chciałby jakieś intratne stanowisko. Najlepiej szefa Polsat News. Szefa nieznoszącego sprzeciwu.
Nadmienię jeszcze tylko, że Kraśko i Gugała wzajemnie się szanują. Wydaje się, że jest między nimi nawet nić sympatii.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-12-2015 14:36

Dzisiaj wyjątkowo aż dwóch gości w "Gościu Wydarzeń". Zbigniew Boniek i Marian Kmita. "Gość Wydarzeń" dzisiaj też wyjątkowo później, tak jak i "Wydarzenia" ze względu na losowanie grup piłkarskiego Euro 2016.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-12-2015 16:58

Dzisiaj widziałem na Polsat News graficzną zapowiedź "Gościa Wydarzeń" i był tam podany tylko Zbigniew Boniek , ale jak razem z nim przyjdzie Marian Kmita to zastanawiam się ile zdążą powiedzieć obydwaj goście, skoro "Gość Wydarzeń" zazwyczaj trwa ok. 15-20 minut ? icon_smile
Edytowane przez doniu dnia 12-12-2015 18:26
Awatar
ekipa moderatorska
12-12-2015 19:32

Boniek był na losowaniu w Paryżu o ile się nie mylę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-12-2015 19:46

Bo jest łącznie z Paryżem, a Marian Kmita jest w studiu w Warszawie.
Udostępnij ten temat