"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2011 16:17

Całych "Wydarzeń" nie można obejrzeć na zasadzie VOD. Tylko pojedyncze felietony: http://www.ipla.t.../order-new.
wkręcam się
29-03-2011 17:39

Chodzi mi o felieton o "Godzinie dla Ziemi" a na ipli nie ma... juz pisalam do Polsatu..
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-03-2011 17:45

Lepiej napisać do ipla: pomoc@ipla.pl i poprosić o dodanie tego materiału icon_smile.
jestem zawsze
30-03-2011 13:01

Co myślicie by Wydarzenia w dniu 10 kwietnia były nadane np ze Smoleńska lub z przed Pałacu Prezydenckiego, 18 kwietnia jak rok temu z Krakowa w rocznicę pochowania pary prezydenckiej oraz 1 maja z Watykanu na beatyfikacje można zrobić dwa studia np 10 kwietnia Magda Sakowska ze Smoleńska a Jarosław Gugała z przed Pałacu Prezydenckiego czyli podzielone Wydarzenia?
Co wy o tym myślicie?
Z kolei 1 maja Magda Sakowska z Watykanu by prowadziła w całości Wydarzenia.
Awatar
ważna osoba
31-03-2011 14:45

Lepiej gdyby z tej okazji Wydarzenia wspólnie poprowadzili Magda Sakowska i Jarosław Gugała ze studia w Warszawie.
jestem zawsze
10-04-2011 19:43

Co sądzicie o dzisiejszej formule prowadzenia Wydarzeń i kamerowania na początku, bardzo fajnie to wyszło i mogło by tak pozostać na dobre?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-04-2011 19:57

Formuła ciekawa. Na stojąco, ale inaczej niż o 15:50. Myślę jednak, że taka formuła powinna zastać zarezerwowana dla ważnych spraw, skoro 1wydpl nie mają zazwyczaj wydań wyjazdowych, to chociaż tak można jakoś wyróżnić specjalne wydania.
jestem zawsze
10-04-2011 19:59

Myślę, że wyjazdowe wydanie będzie 18 kwietnia w rocznicę pochowania pary prezydenckiej rok temu był wyjazd Wydarzeń oraz 1 maja beatyfikacja Papieża.
Udostępnij ten temat