"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2011 19:13

No cóż, są starsi, ale bardziej doświadczeni icon_wink. Czekam jeszcze z niecierpliwością na powrót Magdy Sakowskiej do "To był dzień", ale to już temat do poruszenia w innym wątku icon_wink.
Awatar
stały bywalec
03-09-2011 21:48

Jeżeli Magda Sakowska będzie teraz prowadzić Wydarzenia w weekend , to który z obecnych prowadzących zaprzestanie prowadzenia Wydarzeń , czy pani Wrześniewska - Siegier czy Stroiński ? Chyba , że będą prowadzić wszyscy .
jestem zawsze
03-09-2011 22:01

Chyba nie czytałeś wzmianki w wirtualnych mediach Magda Sakowska na zmianę z Joanną Wrześniewską-Sieger i Maciejem Stroińskim będzie prowadzić weekendowe wydania Wydarzeń oraz czasem będzie prowadzić w dni powszednie.
Awatar
stały bywalec
04-09-2011 07:32

No widzisz nie czytałem icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-09-2011 18:41

Reporterzy "Wydarzeń" Tomasz Machała i Jan Mikruta zostali wysłani do USA, aby relacjonować rocznicę zamachów z 11 września dla "Wydarzeń" i oczywiście też dla Polsat News. Jest tam również stała korespondentka Polsat News w Stanach Zjednoczonych Zuzanna Falzmann.

Tak wygląda polsatowskie, tymczasowe "studio" w Nowym Jorku (foto: profil na Facebooku programu "To był dzień na świecie").

[center]
tvpolsat.info/images/was.jpg
[/center]
Awatar
ekipa moderatorska
11-09-2011 22:51

Ja mam jedną uwagę co do Wydarzeń. Czasami zdarza się, że przez jakiś sport ich pora jest przesunięta. I moja uwaga jest taka, żeby w 1polnew zawsze były o 18.50. Jeśli mecz opóźnia 1wydpl to w 1polnew powinny zacząć się zgodnie z planem, a w 1pol niech dadzą z lekkiem poślizgiem. Jeśli w 1pol są wcześniej, to niech 1polnew puści w tym czasie coś innego, a 1wydpl o 18.50
jestem zawsze
11-09-2011 23:14

Nie wiem jak wy, jestem bardzo rozczarowany dzisiejszym Wydaniem
Wydarzeń w porównaniu do Faktów to był totalny kniot, ja nie wiem czy ten Gugała to robi rozmyślnie i cofa Wydarzenia w średniowiecze i rzeczywiście nie potrafi kierować redakcją i z tymi słowami Hanny Lis się zgadzam, gdy odchodziła z Wydarzeń. Taka ważna rocznica po pierwsze Wydarzenia powinny być nadane z Nowego Jorku tak jak Fakty i Wiadomości, po drugie zmienić nieco czołówkę na taką, która by odpowiadała dzisiejszym Wydarzeniom w USA. Jak Wydarzenia mają konkurować z Faktami i Wiadomościami jak jest takie archaiczne podejscie, uważam to za skandal i niedosyt a po za tym Wydarzenia dziś powinny być w całości poświęcone rocznicy. Już chyba czas, by ktoś inny kierował redakcją Wydarzeń ( i tu wielki błąd zlikwidowane stanowisko redaktora naczelnego) np Magda Sakowska, myślę, że nadałaby nowy impuls i podejście do prowadzenia Wydarzenia i nadążania za nowoczesnością. Czas na gruntowne zmiany, formuły prowadzenia, wydania wyjazdowe, zmiana oprawy i grafiki na okolicznościowe jeśli jest ważne wydarzenie, ściągnąć nowych reporterów z innych redakcji i totalnie przebudować Wydarzenia by mogły w końcu konkurować i ostatecznie prześcignąć Fakty, które specjalnie nie lubię tak jak Wiadomości.
Awatar
ważna osoba
12-09-2011 15:28

Staszek napisał(a):

Ja mam jedną uwagę co do Wydarzeń. Czasami zdarza się, że przez jakiś sport ich pora jest przesunięta. I moja uwaga jest taka, żeby w 1polnew zawsze były o 18.50. Jeśli mecz opóźnia 1wydpl to w 1polnew powinny zacząć się zgodnie z planem, a w 1pol niech dadzą z lekkiem poślizgiem. Jeśli w 1pol są wcześniej, to niech 1polnew puści w tym czasie coś innego, a 1wydpl o 18.50

Tak to jest jak jest tylko jedno studio. Ale mam takie samo zdanie.
Udostępnij ten temat