Nie wiem jak wy, jestem bardzo rozczarowany dzisiejszym Wydaniem
Wydarzeń w porównaniu do Faktów to był totalny kniot, ja nie wiem czy ten Gugała to robi rozmyślnie i cofa Wydarzenia w średniowiecze i rzeczywiście nie potrafi kierować redakcją i z tymi słowami Hanny Lis się zgadzam, gdy odchodziła z Wydarzeń. Taka ważna rocznica po pierwsze Wydarzenia powinny być nadane z Nowego Jorku tak jak Fakty i Wiadomości, po drugie zmienić nieco czołówkę na taką, która by odpowiadała dzisiejszym Wydarzeniom w USA. Jak Wydarzenia mają konkurować z Faktami i Wiadomościami jak jest takie archaiczne podejscie, uważam to za skandal i niedosyt a po za tym Wydarzenia dziś powinny być w całości poświęcone rocznicy. Już chyba czas, by ktoś inny kierował redakcją Wydarzeń ( i tu wielki błąd zlikwidowane stanowisko redaktora naczelnego) np Magda Sakowska, myślę, że nadałaby nowy impuls i podejście do prowadzenia Wydarzenia i nadążania za nowoczesnością. Czas na gruntowne zmiany, formuły prowadzenia, wydania wyjazdowe, zmiana oprawy i grafiki na okolicznościowe jeśli jest ważne wydarzenie, ściągnąć nowych reporterów z innych redakcji i totalnie przebudować Wydarzenia by mogły w końcu konkurować i ostatecznie prześcignąć Fakty, które specjalnie nie lubię tak jak Wiadomości.