"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
12-09-2011 22:44

Oczywiście, podstawa to rzetelna informacja i tu się z tobą zgadzam w pełni, ja w swoim wywodzie nie twierdziłem, że obraz, tło itd są najważniejsze ja bym to określił jako dodatek do rzetelnej informacji, jest postęp i telewizje a w szczególności tak potężna telewizja jak Polsat powinna za nim nadążyć i tylko tyle. Wydarzenia to mój ulubiony program informacyjny i najbardziej obiektywny z tych wszystkich, ale oprócz rzetelnej informacji co jest podstawą dobrego programu informacyjnego jakim są Wydarzenia, trzeba też zwiększyć widownię, by jak najwięcej ludzi ten program oglądało i tylko oto mi chodzi, obraz, tło, prowadzenie programu z poza studia czy zmiana formuły to tylko dodatek do rzetelnych informacji, ale powodujący zwiększenie oglądalności dobrym przykładem są Wydarzenia 15.50 po zmianie formuły zwiększyły oglądalność.
jestem zawsze
13-09-2011 19:45

Kompromitacja Gugały, pomylił sobie dziś Dorotę Gawryluk z Magdą Sakowską przy Włodzimierzu Cimoszewiczu, ale obciach, nie nadaje się już na prowadzącego powinien odejść już z Polsatu a właściwie powinien zostać wyrzucony na zbity pysk.
Awatar
stały bywalec
13-09-2011 20:02

Dobre nie ?

Gugała , zaprosił na Gościa Wydarzeń w imieniu Magdy Sakowskiej .
Gdy Gościa prowadziła Gawryluk , ta siedziała przed nim kilka metrów
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-09-2011 20:13

Co do tej wpadki, to jest ona tym śmieszniejsza, że przecież Magda Sakowska już nie prowadzi tego programu. Ale z drugiej strony Gugała pewnie bezmyślnie przeczytał to, co miał na prompterze icon_wink, więc w sumie nie wiadomo, kogo to wina.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 14:20

Kolejna belkowa wpadka "Wydarzeń", uchwycona przez "Łapu Capu" icon_smile.

[center]
tvpolsat.info/images/chiny.jpg
[/center]
Awatar
ekipa moderatorska
02-10-2011 14:36

Ale ''Łapu Capu'' ma oko normalnie to nawet uwagi bym na to nie zwrócił icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
05-10-2011 19:43

Gugała dzisiaj w Gościu Wydarzeń przeszedł samego siebie. Program przedłużył się o 10 minut. Zdarza mu się nie dopuszczać do głosu gościa, zadawać długie pytania itd. Ale dzisiaj chyba ciut przesadził. Oj będzie PiS się żalił jutro na konferencjachicon_smile
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
05-10-2011 19:45

To był chyba najlepszy Gość Wydarzeń jakiego oglądałem. icon_smile
Udostępnij ten temat