"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
stały bywalec
12-01-2012 20:13

No właśnie nie było "Więcej Wydarzeń" , myślę , ze jednak ten program się już nie pojawi , w przypadku ważnych informacji będzie program z formułą taka jak dziś widzieliśmy , albo też powstanie nowy program z nową nazwą .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2012 21:22

Ja się nie pomyliłem, bo przez cały dzień w Polsat News leciały spoty reklamujące "Więcej Wydarzeń". Lektorką była pani Ziętkiewicz. A czemu tego nie pokazano, to nie wiem.
jestem zawsze
12-01-2012 22:03

No cóż zobaczymy przy następnej okazji, może miałoby, ale zmienili pewnie w ostatniej chwili.
Może udało ci się, gdzieś zgrać ten spot reklamujący? dziś nie śledziłem Polsat News w ciągu dnia, a może planują nowy program?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-01-2012 00:27

Niestety, nie mam go nagranego, ale było graficzne tło, na nim mniejsza ramka z wideo nt. staniu wojennego i procesu, pod nią logo Polsat News i standardowa belka z napisem o 19:15. I był też fragment czołówki "Więcej Wydarzeń". Pani Małgorzata zapraszała w tle na program w imieniu dziennikarzy "Wydarzeń".
jestem zawsze
13-01-2012 22:07

Zauważyliście, że na koniec Wydarzeń o 18.50 zawsze zapowiadany jest Gość Wydarzeń a od dwóch dni Gugała mówi zapraszam na spotkanie, ciekawe czy to może coś oznaczać np nowy program w przyszłości?
jestem zawsze
30-01-2012 19:50

Dziś w Wydarzeniach na początku jak otwierają się te drzwi, to było zbliżenie prowadzącego wcześniej tego nie było, może jakieś zmiany się szykują w Wydarzeniach?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-01-2012 16:38

To ponoć była pomyłka realizacyjna icon_smile.
Awatar
ważna osoba
31-01-2012 16:49

Jak na pomyłkę to wyszło to bardzo fajnie.
Udostępnij ten temat