"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
01-02-2012 23:02

Stanowczo za długie to co wymyśliłeś, teraz jak jest może być, ale mogliby trochę to zmodyfikować.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-02-2012 00:13

Jak najbardziej zgadzam się z @azek84.
@Poland, bez urazy, ale Twoja propozycja jest absolutnie niewykonalna. Nie myślisz racjonalnie i chyba nie wyobraziłeś sobie jak wiele czasu straciliby na samym wstępie, gdyby mówili tak, jak to zaproponowałeś.
Poza tym: Minęła 18:50 w Telewizji Polsat, a już w TVNie nie? Tak?
Awatar
jestem zawsze
02-02-2012 09:52

Można to skrócić rezygnując z podawania roku. Wtedy wyglądało to by wyglądało tak:
''Wtorek 1 lutego. Minęła 18:50. W Telewizji Polsat
czas na Wydarzenia''. Potem
wtedy pojawiła by się czołówka. A zaraz potem prowadzący czyli w tym przypadku Jarosław Gugała powiedziałby tak:
''Dobry Wieczór, Jarosław Gugała. O to najważniejsze Wydarzenia mijającego dnia.'' A zaraz potem pojawiłby się skrót wydarzeń.
Poza tym miałem na myśli z tym wstępem takie rozwiązania jakie są w stacjach radiowych czyli na przykład RMF FM.
jestem zawsze
02-02-2012 10:25

"Dobry Wieczór, Jarosław Gugała. O to najważniejsze Wydarzenia mijającego dnia" tak mogłoby już być.
jestem zawsze
02-02-2012 16:58

No w faktach szykuje się rewolucja od zmiany studia na jesieni po studio wirtualne ciekawe czy będzie odpowidź na te zmiany w Wydarzeniach ze strony Polsatu?
Awatar
bardzo ważna osoba
02-02-2012 17:05

azek84 - ja to widzę, że naprawdę jesteś wielkim fanem "Wydarzeń" ; )
Moim zdaniem, te zmiany są niepotrzebne. Po co wprowadzać wielkie zmiany, skoro i tak to właśnie "Wydarzenia" trzymają najwyższy poziom w Polsce?

Jeśli TVN chce 'przekupić' widzów ładnymi, kolorowymi obrazkami, ładnymi wnętrzami, a nie podawać rzetelnych informacji to życzę powodzenia ; )
bardzo ważna osoba
02-02-2012 17:40

niby masz rację że liczy się rzetelność a nie studio, ale studio często pomaga w przyciągnięciu widzów, zawsze musi być ładne opakowanie. Tak było TVP info zanim uruchomili nowe studio, praktycznie nikt nie oglądał, a jak tylko pokazali nowe studio na miarę stacji informacyjnej to poziom oglądalności wzrosną. Na początku zawsze jest ciekawość bo nowe studio, jak to wygląda i człowiek ogląda, ale z czasem znudzi się i przejdzie do konkurencji.
jestem zawsze
02-02-2012 17:51

Dla mnie ważna jest wiarygodność i rzetelność informacji przedstawianych przez dziennikarzy, a nie studio. Nawet jeśli studio znudzi mi się to nie zmienię stacji informacyjne z powodu znudzonego studia.
A jeśli są tacy widzowie to stacje informacyjne raczej nie są do nich kierowane. icon_wink
Oczywiście ważnym jest, aby samo studio także trzymało poziom, ale bez przesadyzmu. icon_wink
Udostępnij ten temat