"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

jestem zawsze
14-02-2012 20:11

azek84 napisał(a):

Przeczytałem wywiad z Kamilem Durczokiem na Wirtualnych mediach i jestem zaskocozny jakie zmiany będą w Faktach, jeśli Wydarzenia nie odpowiedzą mocno to będzie całkowita kompromitacja Wydarzeń. Mam nadzieje, że będzie mocna odpowiedź, a polecam wywiad w wirtualnych mediach przeczytajcie sobie.

Kolego, ale tam nie było mowy o konkretnych zmianach tylko o ogólnikach czyli o nowej scenografii, o nowym wydaniu, o rewolucji. Zero konkretów, który mogłyby zszokować. Mowa była także o tym, że Fakty są oryginalne, a Wiadomości od nich kopiują. icon_wink
jestem zawsze
14-02-2012 22:17

To chyba czytaliśmy różne wywiady i nie życzę sobie być używał w stosunku do mnie zwrotu kolego to jest chamskie i wyjątkowo obrzydliwe i nie cytuj mnie nie życzę sobie tego ani żadnej dyskusji z tobą!!!!!!!!!!!!!
jestem zawsze
14-02-2012 23:02

Nie wiedziałem, że słowo kolego jest nacechowane pejoratywnie. Zwrotu kolego używam w stosunku do osób, które powiedzmy mniej znam i tyle. W żaden sposób nie chcę tym zwrotem kogokolwiek obrażać.
Oczywiście wedle życzenia nie będę odnosił się do żadnych wypowiedzi użytkownika forum tvpolsat.info, który napisał post nade mną i zwrócił się z taką prośbą do mojej osoby.
Co do samych Wydarzeń to nie mam większych zastrzeżeń. Ewentualnie zmieniłbym niektórych prowadzących.
jestem zawsze
16-02-2012 21:17

Zauważyłem, że powrócono do koncepcji z 2009 roku, że Dorota Gawryluk i Jarosław Gugała prowadzą Wydarzenia od poniedziałku do czwartku a w pozostałe dni czyli Pt-Nd Magda Sakowska, Maciej Stroiński i Joanna Wrześniewska-Sieger.
jestem zawsze
21-02-2012 00:10

Ciekawe czy będzie specjalne wydanie Wydarzeń z Moskwy na wybory prezydenckie w Rosji?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-02-2012 00:50

Na pewno w Moskwie będzie Grzegorz Kozak, bo Jan Mikruta już o tym mówił w "TBDnŚ".
jestem zawsze
21-02-2012 11:05

To ja też słyszałem o Grzegorzu Kozaku, ale specjalne wydanie mogłoby być z Magdą Sakowską, która poprowadziła by To Był Dzień z Moskwy.
Awatar
stały bywalec
21-02-2012 11:18

No właśnie miałem o tym napisać w sprawie korespondenta 1polnew w Rosji , nie rozumiem czemu do tej pory stacja go nie ma ?!

Jedynymi korespondentami - najaktywniejszymi Polsatu jest Tomasz Lejman w Berlinie i Dorota Bawołek w Brukseli . A gdzie reszta ? A w zasadzie to szkoda o niej mówić i ten przekaż , masakra , porażka , żenada etc. etc.

Drażni mnie ten temat , polskich korespondentów - nie dość , że jest ich tylu , że można ich wyliczyć na palcach u jednej ręki to jeszcze do wiadomości z zagranicy nie przykłada się większej wagi . icon_evil
Udostępnij ten temat