"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-02-2012 13:52

Muszę bronić Zuzanny Falzmann icon_smile. Często przygotowuje relacje, a jeszcze częściej łączą się z nią telefonicznie. Jest jeszcze Jakub Górski, ale go ostatnio rzeczywiście jakoś mniej. Reszta, to korespondenci, którzy nie są stałymi dziennikarzami PN. Najaktywniejszy z nich jest chyba Janek Ĺťdżarski z Chin. Izabela Alfredson z Norwegii i Paweł Szukała z Czech bardzo rzadko są na antenie. Zresztą, pana Szukały to już nie widziałem bardzo, bardzo dawno.
Awatar
stały bywalec
21-02-2012 20:20

Tak ale nigdy nie widziałem Zuzanny Falzmann w łączeniu na żywo , a i tak jakość połączeń z resztą korespondentów jest ...

Natomiast tak mi się marzy , żeby pojawili się korespondenci w Paryżu i Rzymie i jeszcze w kilku miejscach . Ale jak mówiłem marzy mi się .

Wielki plus za Janka Ĺťdżarskiego i Pekin , tylko szkoda , że tak rzadko się pojawia .
jestem zawsze
22-02-2012 11:39

Co myślicie o pomyśle, by Wydarzenia były nadawane ze studia wirtualnego?
Awatar
ekipa moderatorska
22-02-2012 13:48

Głupota. Obecne studio jest jeszcze młode i bez problemu mogą 1wydpl być stamtąd jeszcze długo nadawane.
jestem zawsze
22-02-2012 15:25

Tak ma już tylko 4 lata, czas na zmiany Wydarzenia mają być konkurencyjne wobec Faktów pod względem nowoczesnego nadawania np teleportacji itd.
Awatar
bardzo ważna osoba
22-02-2012 15:38

@azek84 - te całe "efekty" w Faktach to tylko beznadziejne odwrócenie uwagi odbiorcy od marnych newsów. Są niepotrzebne w Polsacie.
A poza tym, Wydarzenia już minimum trzy razy przeszły lifting, zatem nie wiem w czym problem.

Ponadto - popatrz na obecne, wirtualne Fakty. To porażka na całej linii - oczy się męczą, myszki lewitują i prezenterzy krzyczą, bo kamery są daleko.
Awatar
stały bywalec
22-02-2012 15:45

Opium napisał(a):Ponadto - popatrz na obecne, wirtualne Fakty. To porażka na całej linii - oczy się męczą, myszki lewitują i prezenterzy krzyczą, bo kamery są daleko.
Co do myszki się zgodzę, ale nie zauważyłem by Durczok krzyczał i nie odczułem by oczy mi się męczyły. Zresztą to tylko na czas remontu.
Awatar
bardzo ważna osoba
22-02-2012 16:13

TVN HD napisał(a):

Opium napisał(a):Ponadto - popatrz na obecne, wirtualne Fakty. To porażka na całej linii - oczy się męczą, myszki lewitują i prezenterzy krzyczą, bo kamery są daleko.
Co do myszki się zgodzę, ale nie zauważyłem by Durczok krzyczał i nie odczułem by oczy mi się męczyły.

Mi się oczy męczą przy czymś takim. A o podniesionym głosie pisałem w kontekście prezentera sportu. Nawet nie wiem jak mu tam.
Udostępnij ten temat