"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
stały bywalec
22-02-2012 16:28

Sergiusz Ryczel - on zawsze mówi takim tonem.
jestem zawsze
22-02-2012 16:30

Chyba coś ci się Opium pomyliło o tych liftingach dokładnie to raz przeszli lifting po zmianie studia w 2008 roku a nastapiło to dokładnie 1 lutego 2010 roku nie należy już wracać do tego co było przed 7 czerwca 2008 roku czyli przed gruntowną zmianą. Wydarzenia obecnie potrzebują rewolucyjnych zmian by stały się a właściwiej by prześcignęły Fakty i Wiadomości.
jestem zawsze
25-02-2012 11:55

Wydarzenia" są flagowym programem Telewizji POLSAT i kanału informacyjnego POLSAT NEWS. Serwis nadawany jest z najnowocześniejszego i największego w Polsce studia przeznaczonego do produkcji programów informacyjnych i publicystycznych. Z tego samego studia emitowany jest także kanał informacyjny POLSAT NEWS. Główne wydanie „Wydarzeń" o godz. 18.50 prowadzi Jarosław Gugała i Dorota Gawryluk, wydanie weekendowe (18.50) i popołudniowe (15.50): Magda Sakowska, Agnieszka Gozdyra, Joanna Wrześniewska-Zygier i Maciej Stroiński.

Ciekawe od kiedy Magda Sakowska prowadzi popołudniowe Wydarzenia?

Znalazłem ten opis na stronie Polsatu przeczytajcie sobie cały.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-02-2012 12:14

Dobrze jest napisane icon_smile. Tam są wymienione osoby, które prowadzą o 15:50 i w weekendy, a pani Magda prowadzi właśnie w weekendy, więc wszystko gra icon_smile.
jestem zawsze
25-02-2012 19:23

Agnieszka Gozdyra nie prowadzi głównego wydania Wydarzeń!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-02-2012 20:13

Jak Wy to czytacie, że nie rozumiecie icon_smile. Te osoby: Magda Sakowska, Agnieszka Gozdyra, Joanna Wrześniewska i Maciej Stroiński są wymienione tam jako gospodarze wydań o 15:50 i o 18:50 w weekendy i nie ma znaczenia czy prowadzą tylko popołudniowe czy weekendowe i popołudniowe czy tylko weekendowe. Ktoś pisząc to zsumował te osoby. Opis jest jak najbardziej poprawny. Tylko trzeba czytać ze zrozumieniem.
jestem zawsze
03-03-2012 21:06

Szkoda, że nie będzie specjalnego wydania Wydarzeń z Placu Czerwonego jak robią to Wiadomości w dniu wyborów prezydenckich. Jak dalej Gugała będzie kierował to nigdy Wydarzenia nie dorównają Wiadomościom a szkoda może byłoby inaczej, gdyby Tomasz Lis dalej kierował Wydarzeniami to dziś spokojnie wyprzedził by Fakty i dogonił Wiadomości oczywiście gdyby osobiście prowadził Wydarzenia. Wielki błąd Solorza-Ĺťaka.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-03-2012 21:59

azek84 MASZ RACJE. tyle w temacie
Udostępnij ten temat