"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
16-04-2012 11:16

Czytałem, że dopiero po opinii Rady władze Polsatu mogą podjąć odpowiednie decyzje.
Z innej beczki dziś Gościem Wydarzeń będzie Adam Hofman, a dyżuru prowadzenia programy wypada na Jarosława Gugałę może znowu być gorąco bo od ostatniego spotkania z 5 października nie spotkali się do tej pory, no chyba, że Gość Wydarzeń poprowadzi Dorota Gawryluk.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-04-2012 15:06

hohoho może być fajna jazda
Awatar
ważna osoba
16-04-2012 17:11

Jak myślicie będą Wydarzenia z Paryża na wybory prezydenckie?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-04-2012 17:15

Ja myślę,że nie
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-04-2012 17:41

Myślę, także że nie.
Natomiast wrócę do Gościa Wydarzeń, Polsat powinien opanować się z tym PiSem w telewizji bo Gugała ( czego mu nie życzę ) kiedyś może trafić do szpitala z powodu nerwicy lub zawału icon_wink.
Awatar
ważna osoba
16-04-2012 18:48

Przypuszczam, jeśli dziś przekroczy znowu granice to myślę, że tym razem będą konsekwencje dość surowe dla Gugały oczywiście jeśli poprowadzi obstawiał bym Dorotę Gawryluk zbyt duże ryzyko skandalu po 2 rocznicy Katastrofy dzisiejszego werdyktu Trybunału w sprawie Katynia może być wybuchowo.
Jestem pewny, że Wiadomości TVP i Fakty TVN będą z Paryża, więc Wydarzenia też powinny być w 2007 roku były i prowadzone przez Hannę Lis.
Awatar
ważna osoba
16-04-2012 19:18

No i miałem rację Dorota Gawryluk prowadzi program.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-04-2012 20:54

Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale pod koniec Gościa Wydarzeń pani Gawryluk zaprosiła w swoim imieniu na jutrzejszy program. Pan Gugała na urlopie?
Udostępnij ten temat