Newsman20 napisał(a):
po drugie Jarosław Gugała prawdopodobnie przestanie całkowicie prowadzić Wydarzenia na rzecz swojego nowego programu
Skąd te domysły? Gugała jest jedną z twarzy Polsatu, nie sądzę, aby przestał prowadzić główny serwis stacji, wręcz nie powinien.
Nie zapominaj o przebudowie pasma wieczornego Polsat News, które ma nastąpić.
Nie zapominam, na tym mogłoby to polegać. Oprócz powrotu programu Więcej Wydarzeń mógłby pojawić się nowy program p.Gugały n. o godzinie 22:00. Przy swojej wypowiedzi nt. zmian podałem przykładowe nazwiska prowadzących.Programu Więcej Wydarzeń wcale nie musi prowadzić Gugała.
Jeżeli będzie miał swój nowy program to nie powinien, wystarczy, że poprowadzi Wydarzenia i zapowiadaną nowość. Podkreślam jeżeli, mam coraz więcej wątpliwości. Propozycję zmian w ramówce mam, ale nie będę tu jej zamieszczał, ponieważ nie są takie działania tolerowane i popierane. Jeżeli chcesz możemy się
Newsman20 wymienić pomysłami przez PW.
Dodałbym jeszcze stronę internetową Wydarzeń.
Jeżeli ma to być taka strona jak ten projekt Polsat News, to niech sobie darują. Wydarzenia mają już swoją "stronę internetową" a dokładniej wizytówkę
http://www.polsat...index.html
Opium napisał(a):
A teraz wyobraź sobie to w praktyce. Tak się nie da. Teraz w "Wiadomościach" jest już taki misz-masz, że szok - raz stoi, raz siedzi... Jak widzę, gdy Ziemiec albo Kraśko 'krząta się' przed telebimem, mam wrażenie, że tak, jak kiedyś, któryś z nich spadnie z podestu i wreszcie złamie sobie nogę na żywo.
Proponuję rewolucję - prowadzenie na leżąco.
Coś w tym co mówisz jest, ale według mnie takie odświeżenie formuły by się przydało, nie oglądam Wiadomości, więc się nie wypowiem na ich temat. Pewne jest jedno zmiany muszą zostać przeprowadzone z senesem, po prostu i będzie, ok. Prowadzenie na leżąco, hmm... ciekawa propozycja, zwłaszcza, gdyby prowadziłaby pani Sakowska