"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ekipa moderatorska
23-02-2013 13:49
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-02-2013 19:29

Dziś w 1wydpl , był reklamowy materiał o walce Gołota-Saleta , ale nie o tym chciałem napisać : widziałem córkę Gołoty i co ciekawe myślałem w pierwszej chwili , że to żona Gołoty , a to tylko trochę ładniejsza wersja jego małżonki . icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
23-02-2013 20:00

dobrze napisane "BLOK REKLAMOWY", dzisiaj oglądałem wyjątkowo konkurencję
piszę coraz więcej
23-02-2013 20:54

Ciekawe co się dzieje z Magdą Sakowską, myślałem, że dziś poprowadzi Wydarzenia a tu Maciej Stroiński już dobre ponad miesiąc nie prowadzi a wróciła z urlopu, prowadziła To Był Dzień.
Awatar
przyjaciel strony
26-02-2013 14:13

W dniu wyboru nowego papieża (lub podczas konklawe) zostanie nadane specjalne wydanie Wydarzeń z Rzymu. Ciekaw jestem kto poprowadzi Wydarzenia z Watykanu. Stawiam na Magdę Sakowską, której ostatnio mało w programie.
piszę coraz więcej
26-02-2013 15:41

Gugała wczoraj o tym specjalnym wydaniu mówił w programie Wydarzenia Opinie Komentarze, też stawiam na Magdę Sakowską, jeśli konklawe będzie trwać dłużej to pewnie będzie więcej wydań specjalnych z Watykanu. Może być też Dorota Gawryluk i Jarosław Gugała. Przypuszczam, że będzie też specjalne Wydanie Wydarzeń w czwartek w dniu abdykacji, pewnie z Warszawy a może nas zaskoczą i też z Watykanu.
Awatar
przyjaciel strony
26-02-2013 15:56

Nie wydaje mi się, żeby tzw. wydań wyjazdowych było aż tak dużo. One zwiększają koszty produkcji, a nie zawsze przekłada się to na zwiększenie oglądalności. Poza tym oprócz abdykacji i konklawe dzieje się także wiele innych rzeczy. icon_wink
bardzo ważna osoba
26-02-2013 16:00

Przxecież napogrzebie i na wyborze nowego Papieża to wydania 1wydpl było z Watykanu. A jak nie chcą zostać w tyle za Faktami i Wiadomościami to powinni to przemyśleć.
Udostępnij ten temat