"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-02-2013 19:37

To nie oglądaj jak Ci tak bardzo nie pasują. Oprawa była specjalna - belki papieskie. Tyle mi wystarczy. Nie potrzeba specjalnych czołówek. Oprócz abdykacji są też inne, ważne wydarzenia. Nie powinno się mówić tylko o jednym.
piszę coraz więcej
28-02-2013 19:42

To jak Wydarzenia mają dogonić Fakty i Wiadomości? Oczekuje od ciebie przedstawienia tzw. drogi medialnej do prześcignięcia wyżej wymienionych programów informacyjnych. Jeśli nie przedstawisz tzn, że się nie znasz na mediach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-02-2013 19:47

Ważne, że ty się znasz !!! Jeżeli mają prześcignąć wymienione przez ciebie programy w oglądalności musiałby się stoczyć na DNO. Jestem innym widzem niż większość społeczeństwa. Dla mnie najważniejszy jest OBIEKTYWIZM i PRAWDZIWOŚÄ† PRZEKAZYWANYCH INFORMACJI. Oprawa itp. szczegóły są mało ważne. Ile razy można to powtarzać? Można coś odświeżyć, ale nie kopiować od innych programów konkurencji. Belki papieskie były i to wystarczy.
piszę coraz więcej
28-02-2013 19:48

A dla mnie nie, masz rację ja się na tym znam w porównaniu do ciebie.
Awatar
piszę coraz więcej
01-03-2013 13:51

rekin44 napisał(a):

To jak Wydarzenia mają dogonić Fakty i Wiadomości?

Zawartością merytoryczną. Na pewno Wydarzenia stracą baaardzo dużo widzów przez to, że nie było specjalnej czołówki. A zresztą, na pewno będzie koniec świata, jeśli Wydarzenia nie prześcigną ww. programów. Można byłoby myśleć o takich rzeczach, jakby 1wydpl prześcignął Express TTV. icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-03-2013 14:11

MB napisał(a):

rekin44 napisał(a):

To jak Wydarzenia mają dogonić Fakty i Wiadomości?

Zawartością merytoryczną.

Brawo !!! Poprawna odpowiedź icon_smile
piszę coraz więcej
02-03-2013 18:34

Magda Sakowska jest jeszcze prowadzącą Wydarzenia? Bo dziś będzie Joanna Wrześniewska-Sieger. A przecież cały tydzień prowadzi To Był Dzień.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-03-2013 18:36

Magda Sakowska w ogóle jakoś ostatnio rzadko pojawia się w "Wydarzeniach". Coś tam pisaliście o ciąży, ale oczywiście nie wiem, czy to prawda icon_smile.
Udostępnij ten temat