"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

piszę coraz więcej
04-03-2013 18:47

Jest awaria z monitorami w studiu Polsat News są czarne.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-03-2013 19:28

rekin44 napisał(a):

Jest awaria z monitorami w studiu Polsat News są czarne.

Może to nowy element oprawy icon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-03-2013 19:19

Co to za różnica Małgorzata Mikulska-Rembek czy Małgorzata Ziętkiewicz ??!!! Przecież imiona mają takie same.
Pan Gugała jest prowadzącym dzisiejsze Wydarzenia. Powinien wiedzieć, który dziennikarz przygotowuje konkretny materiał. Chyba, że jest tylko od prowadzenia a resztę ma w nosie... W każdym razie jest to jego kolejna wpadka. Szkoda, że tylko mówi o tym, jak bardzo stara się, aby Wydarzenia były profesjonalne i rzetelne, nic nie robiąc w tym kierunku. Po prostu wstyd !
Edytowane przez Posterunkowy dnia 07-03-2013 19:24
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-03-2013 19:21

Czeski błąd - taki sam jak z "Integracją" i "Interwencją" - pan Gugała chyba lubi Czechy icon_lol.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-03-2013 19:25

Powoli zmieniam zdanie. Wcześniej chciałem, żeby prowadził Wydarzenia, teraz dochodzę do wniosku, że przynajmniej przez jakiś czas powinien sobie odpocząć icon_wink
Awatar
ważna osoba
07-03-2013 19:34

Zgadzam się Jarosław Gugała powinien odejść i oddać pole młodszym np Markowi Kacprzakowi.
Awatar
ważna osoba
09-03-2013 21:01

Jestem nie co rozczarowany, że Magda Sakowska nie prowadzi już Wydarzeń weekendowych bo cały czas albo Joanna Wrześniewska-Sieger albo Maciej Stroiński.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-03-2013 13:57

Mi też trochę brakuje Magdy Sakowskiej w 1wydpl . Fajnie ona prowadzi ten program icon_smile
Udostępnij ten temat