"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-03-2013 19:29

Wczoraj "Sport" po "Wydarzeniach" znowu był ze studia Polsat Biznes. Dzisiaj normalnie - ze studia Polsat News.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-04-2013 19:00

Dzisiejsza wpadka w "Wydarzeniach". To już druga taka:
KM dodał/a następującą grafikę:
wydarzenia_wpadka.jpg
Awatar
ważna osoba
22-04-2013 11:13

Zauważyłem w programie, że 1wydpl mają teraz nazwę "Wydarzenia 18 50". Bardzo dziwne pewnie kolejny błąd techniczny.
Awatar
przyjaciel strony
05-05-2013 13:42

[center]1wydpl[/center]
Niepokojąco wyglądają ostatnie wyniki oglądalności Wydarzeń. Co prawda wyniki wciąż podawane są tylko z Polsatu, ale program odnotował niemal półmilionowy spadek oglądalności w kwietniu w porównaniu do tego samego miesiąca roku ubiegłego. Tak więc Wydarzenia wciąż poza podium i nie zauważa się jakichkolwiek działań mających na celu przynajmniej wskoczenie do pierwszej trójki czołowych programów informacyjnych.
Odnoszę wrażenie, że udziały rzędu 20 procent w grupach 4+ i 16-49 są dla władz Polsatu satysfakcjonujące i nie podejmuje się walki o kolejnych widzów. Co o tym myślicie?
(źródło: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kwiecien-2013-wiadomosci-wyprzedzily-fakty-wydarzenia-stracily-najwiecej )
Awatar
ważna osoba
05-05-2013 15:35

Może coś się zmieni na 5 rocznicę Polsat News w czerwcu i 5 lat nowych Wydarzeń? Też jestem zdziwiony, że władze Polsatu nie walczą o nowego widza, nie robią kompletnie nic.
1wydpl obecnie są najbardziej zacofanym technicznie programem informacyjnym dopóki to się nie zmieni, spadek oglądalności będzie coraz większyicon_exclaim.
Edytowane przez Newsman20 dnia 05-05-2013 15:55
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
05-05-2013 15:58

Może po prostu taka oglądalność im wystarczy. Solorz skupia się na LTE, rozwój kanałów tematycznych i poszczególnych programów pewnie go nie interesuje. Ważne, żeby PN i Wydarzenia nie generowały strat, jak to mówi Ferdynand Kiepski "i gitara". Na zmiany wcale już nie liczę. Wprowadzili kilka nowości w kwietniu i na tym prawdopodobnie poprzestaną.

Chociaż TV Republika to nie moja bajka, nie zamierzam oglądać tego kanału to muszę stwierdzić, że ten kanał może zabrać PN sporo widzów. PN postrzegany był za najbardziej obiektywny m.in. przez środowiska prawicowe. Teraz to może się zmienić, tutaj widzę spory problem. Na szczęście nie mój, tylko kierownictwa.
Awatar
ważna osoba
05-05-2013 16:17

Poczekajmy do czerwca na 5 lat Polsat News, jeśli wtedy nic się nie zmieni to rzeczywiście będzie można pogrzebać 1wydpl i 1polnew.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2013 16:25

Ciepło przyszło i po prostu mniej osób ogląda tv np ja sam nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałem Wydarzenia bo ciągle mam jakąś robotę a na TV to dopiero przychodzę około 21. Moim zdaniem Wydarzeń nie trzeba zmieniać bo dobrze jest
Udostępnij ten temat