"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-07-2013 10:52

Trzeba pogratulować Wydarzeniom świetnej oglądalności, oby tak dalej panie Sobierajski !!! Trzymajcie tego dziadka Gugałę dalej w Wydarzeniach a na pewno "wzrost" oglądalności będzie jeszcze większy. Ja nie oglądam Wydarzeń już od ładnych kilku tygodni.

http://www.wirtua...-najwiecej
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-07-2013 11:16

Tyle, że "Wydarzenia", mimo spadku widowni, zanotowały wzrost udziałów w grupie komercyjnej - z 17,93% do 18,44%. Z kolei w grupie 4+ spadek udziałów jest minimalny. Także nie ma takiej tragedii jak to ogłaszają portale medialne icon_wink. Po prostu "wielka czwórka" traci i już i będzie tracić.

Co nie zmienia faktu, że "Wydarzeniom" potrzebne jest lekkie odświeżenie icon_wink.
Awatar
ważna osoba
02-07-2013 11:44

Nie lekkie tylko gruntowne, ale jak stwierdziła Agnieszka Gozdyra, jeśli chcemy wodotryski to gdzie indziej, to nie u nas. Więc raczej niema co liczyć na zmiany a oglądalność niech spadnie poniżej miliona to może się obudzą.

Dokładny cytat jej wypowiedzi:
Owszem, u nas nie ma przerostu formy nad treścią. Wodotryski to gdzie indziej :-) na moje stwierdzenie:
Niestety Wydarzenia wypadły jak zwykle najgorzej na tle Faktów i Wiadomości pod względem nowoczesnego przekazu.

I kolejny jej cytat: Miarą dziennikarstwa nie jest to, ile prezenter zrobi okrążeń wokół studia w trakcie wydania. Choć można i tak.

Na moją sugestię: Oglądalność Wydarzeń spada bo dziennik jest archaiczny.

Rzeczywiście wyniki są miażdżące, już nie długo oglądalność spadnie poniżej miliona jeszcze trochę, im więcej Gugały tym niższa oglądalność.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-07-2013 12:09

@POLSAT 24 N HD,@Newsman20, Oglądajcie sobie inny serwis informacyjny , jeśli tak bardzo potrzebujecie wodotrysków. 1wydpl mają dobrą oglądalność , a te raporty z oglądalności powstają na zlecenie TVN-u by poprawić humor p. Miszczakowi po spektakularnej klapie NC+.
Edytowane przez doniu dnia 02-07-2013 12:15
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-07-2013 12:15

Hej, doniu, czy ja pisałem o jakichś wodotryskach? Według mnie główną wadą tego programu jest dziadek Gugała. Tyle, odświeżenie się przyda. Nie mówiłem o remoncie studia. Co do raportów, tak na pewno kłamią !!! Twój komentarz mnie rozbroił. Oczywiście powstają na zlecenie TVNu i TVP. Takich farmazonów dawno nie czytałem. Mam nadzieję, że żartowałeś a nie mówiłeś poważnie icon_lol
Awatar
ważna osoba
02-07-2013 12:19

To już przesada, by wszystkie raporty szły pod kątem tvn, nie sądzę by np wirtualne media czy media2 pokazują taką samą tendencję spadkową, sama wybierz sobie inny program i nie narzucaj tego innym. Każdy z nas może mieć swoje zdanie, co prawda krytyczne, ale zdanie. Ja z kolei jestem zwolennikiem radykalnych zmian włącznie z remontem studia. Już czas by wyrzucić Gugałę i w jego miejsce Magda Sakowska z Markiem Kacprzakiem tworzyli by Wydarzenia. A z innej beczki, gdy Tomasz Lis dalej rządził to dziś Wydarzenia pokonały by Fakty albo przynajmniej zbliżyły się do nich.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-07-2013 12:30

Gugała ma zostać - on dobrze prowadzi 1wydpl icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-07-2013 12:37

No i ok. Ty masz prawo do takiej opinii, my do innej.
Udostępnij ten temat