"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
02-07-2013 12:48

Sapiący Gugała to mistrzostwo,ja nie wiem jak można nie dostrzegać, że on się nie nadaje na prezentera, ale każdy ma inne zdanie.
Awatar
piszę coraz więcej
02-07-2013 14:22

POLSAT 24 N HD napisał(a):

Hej, doniu, czy ja pisałem o jakichś wodotryskach? Według mnie główną wadą tego programu jest dziadek Gugała. Tyle, odświeżenie się przyda. Nie mówiłem o remoncie studia. Co do raportów, tak na pewno kłamią !!! Twój komentarz mnie rozbroił. Oczywiście powstają na zlecenie TVNu i TVP. Takich farmazonów dawno nie czytałem. Mam nadzieję, że żartowałeś a nie mówiłeś poważnie icon_lol

"Jarosław Gugała, dobry wieczór, dziś specjalne wydanie "Wydarzeń" sprzed Fontanny im. Dominika Libickiego" icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
04-07-2013 09:42

Na wirtualnych mediach pojawiło się zestawienie oglądalności dzienników za 1 półrocze. I po raz pierwszy przy Wydarzeniach podano wyniki z 1polnew. I oglądalność 1wydpl rok do roku na 1polnew się nie zmieniła. Tracą za to na Polsacie i to wyraźnie. Oczywiście w internecie nie planują nic robić.

http://www.wirtua...a-wszystko
Awatar
ważna osoba
04-07-2013 11:15

To jest żałosna wypowiedź rzecznika stacji, że nie planuje na FB konta Wydarzeń, wystarczy in ipla. Nie dziwne, że oglądalność spada, skoro jest takie archaiczne podejście do tematu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2013 11:24

A co ma rzecznik do tego - rzecznik tylko przekazuje stanowisko kierownictwa, sam o niczym nie decyduje. Ĺťałosna więc może być co najwyżej decyzja stacji, a nie słowa rzecznika.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-07-2013 11:58

Faktycznie, MN ma rację. Rzecznik nie ma prawa głosu w procesie podejmowania decyzji. On ma za zadanie jedynie je ogłaszać. Nie należy więc go atakować.

Nie spodziewałem się innej odpowiedzi, szczerze mówiąc... IPLA jest lekiem na całe zło i basta icon_lol

Powiedzmy to wprost - im nie zależy na oglądalności. Gdyby zależało już by działali a tu nic... kompletnie nic. Szefowie PN są mało ambitni.
Awatar
ważna osoba
04-07-2013 15:07

Miałem na myśli tylko samą wypowiedź rzecznika, oczywiście żałosna decyzja jest kierownictwa stacji, zgadzam się, że Henryk Sobierajski jest nie tylko mało ambitny, powinien zostać zwolniony ze stanowiska, ale co tam my możemy sobie tylko pogadać, a im jest wszystko jedno.
Awatar
ekipa moderatorska
04-07-2013 18:43

Polsatowi News wystarczyłaby taka strona, jak polsatsport.pl Nie trzeba robić wielkiego portalu z mnóstwem newsów. Wystarczy strona na której będą te newsy co w telewizji w formie tekstowej i materiał wideo do tego. Plus krótkie wiadomości z PAPu. I na koniec umieszczane te wszystkie zdjęcia i filmy od widzów.
A teraz dochodzi do takich paradoksów, ze Polsat News jest zawsze bardzo mało cytowany. A jak ma być cytowany, jeśli inne media mogą oglądać ich materiały tylko w w telewizji. Byłaby strona z relacjami tekstowymi to i cytowania by się pojawiły.
Udostępnij ten temat