"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-10-2013 17:30

A to taka bardziej ustawka i może dlatego byli wystraszeni icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-10-2013 20:27

Nie wiem czy ktoś dzisiaj, oprócz mnie, zauważył powrót do starego "przywitania" tj. kadr z wjeżdżającą kamerą i : "Jarosław Gugała (...)"
mówione do tej kamery co wjeżdża?
Awatar
ważna osoba
30-10-2013 21:40

Tak, zauważyłem to, może kłopoty techniczne?
Awatar
ważna osoba
31-10-2013 19:37

Dziś też był stara przywitanie, po kilku miesiącach wrócili ponownie do tego ustawienia. Pewnie według nich takie zmiany wystarcząicon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-11-2013 19:23

Od dawna narzekałem na prowadzenie Wydarzeń przez p.Gugałę. To swoją drogą. Od pewnego czasu irytuje mnie również to jak prowadzi Gościa Wydarzeń. Ostatnio tego programu też nie da się oglądać dłużej niż minutę. Pan redaktor Gugała stęka, sapie i ma problemy z przekazaniem tego o czym chce powiedzieć. Zawiesza się, często się myli, brakuje mu słów... Nie wiem, czy to jakieś problemy zdrowotne, czy może po prostu wiek dokucza... Może pora na emeryturę...?

PS Wiem jestem złośliwy, ale tak po prostu wkurza mnie to, że nie mogę popatrzeć spokojnie na program i posłuchać ciekawie przeprowadzonej rozmowy icon_evil
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-11-2013 21:04

Dzisiaj w 1wydpl był materiał Beaty Grabarczyk o kłopotach w ... icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
25-11-2013 14:10

doniu napisał(a):

Dzisiaj w 1wydpl był materiał Beaty Grabarczyk o kłopotach w ... icon_wink

O kłopotach w CZYM? Bo niezorientowany jestem =)
Awatar
ważna osoba
25-11-2013 15:48

Jarosław Gugała, nie nadaje się już do prowadzenia żadnego programu. To jest jedna wielka katastrofa.
Czyżby Beata Grabarczyk wracała do 1wydpl ?
Zauważyłem, że tak od kilku tygodni nie ma żadnych przerywników w 1wydpl , czyli przerywnik, co jeszcze w 1wydpl i drugi pod koniec programu rzut z górnej części studia kamerą z napisu 1wydpl.
Udostępnij ten temat