"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
04-01-2014 19:29

Wypadło to nawet nie źle, tylko za krótki. Zobaczymy jak będzie jutro, gdy nie ma Premierów. Ale jednak powinien być drugi prowadzący to jest jak kopia Rozmowy Wydarzeń. Maciej Stroiński wypadł bardzo dobrze.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-01-2014 19:33

Jeszcze ode mnie wideo z zapowiedzią historycznego, bo pierwszego sobotniego "Gościa Wydarzeń" icon_smile.

Awatar
przyjaciel strony
04-01-2014 21:56

Należą się zdecydowanie brawa redaktorowi Stroińskiemu. Zaangażowany w rozmowę, przygotowany zarówno do programu informacyjnego jak i do publicystycznego emitowanego tuż po nim.
Nie wiem jak będzie wyglądało to za tydzień, ale jeśli Gość Wydarzeń od poniedziałku do piątku byłby z innego miejsca niż w weekendy to uznam to za bardzo złe, nieprofesjonalne rozwiązanie.
Wydaje mi się również, że telebim za prowadzącym powinien wyświetlać grafikę Gościa Wydarzeń a nie "Wydarzeniową"
Nie oceniam jednoznacznie, poczekam na sobotę, w którą nadadzą Wydarzenia, Gościa Wydarzeń, Wkurz tygodnia oraz Premierów.
Awatar
ważna osoba
04-01-2014 23:58

W pełni się zgadzam, dodał bym, że ta rozmowa była za krótka, ze względu na program Premierzy, skróciłbym 1wydpl do 19.10.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-01-2014 19:24

Bez zmian - nadal weekendowy "Gość Wydarzeń" przy głównym stole i nadal prowadzony przez osobę, która prowadziła też "Wydarzenia".
MN dodał/a następującą grafiki:
gwd2.jpg gwd3.jpg gwd1.jpg
Awatar
ważna osoba
05-01-2014 19:30

No i coraz krótszy, źle to wymyślili, rozmowa robi się ciekawa, a tu koniec, trzeba chyba skrócić Wydarzenia o 5 minut. Muszą nad tym popracować, czas na nowe studio.
Awatar
ważna osoba
05-01-2014 19:32

Szkoda że Pan Stroiński przerwał rozmowe dosłownie w połowie zdania a była ciekawa.
Awatar
ważna osoba
05-01-2014 19:40

Trzeba skrócić 1wydpl
Udostępnij ten temat