"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
ważna osoba
25-01-2015 18:48

Ciekawe czy będzie specjalne wydanie 1wydpl na 70 rocznicę wyzwolenia Auschwitz. Mogli by zrobić.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-01-2015 19:31

Znowu jakieś cięcia czy coś. Dzisiaj pani Wrześniewska prowadziła "Wydarzenia", a wcześniej także serwisy w Polsat News. Pierwsza taka sytuacja w weekend. Dotychczas coś takiego było, ale w dni powszednie i dotyczyło "Wydarzeń 15:50", a nie głównych.
Awatar
ważna osoba
31-01-2015 20:46

W końcu to tylko 1phd
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-02-2015 20:32

Zważyliście, że znowu zniknęła "Dogrywka"? Ostatni raz była w piątek.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-02-2015 21:25

Od razu przepraszam za to słowo, ale ciśnie mi się na usta od dawna kiedy myślę o informacyjnych kanałach POLSATU, ktoś musi wreszcie nazwać rzeczy po imieniu icon_wink - Burdel! Bardzo niepoważne postępowanie kierownictwa, nie tylko w sprawie Dogrywki, ale i innych propozycji programowych także w PN. Wszystko na odwal się - Logika Henryka!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-02-2015 19:04

Zauważyliście, że dzisiaj i wczoraj "jedynkę" w "Wydarzeniach" miał Krzysztof Bąk? Oczywiście, przy współudziale kolegów i koleżanek, ale chyba rośnie nam nowa gwiazda "Wydarzeń" icon_wink.

PS "Gość Wydarzeń" z udziałem Prezydenta jest na żywo z Belwederu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 19:26

Ważna rzecz, warta odnotowania na naszym forum.

Dzisiaj, chyba pierwszy raz w historii, nie nadano "Gościa Wydarzeń". Po "Wydarzeniach" wyemitowano reklamy, a potem specjalny serwis informacyjny o pożarze pod Mostem Łazienkowskim (z newsroomu). Już kiedyś też nie było gościa w "Gościu Wydarzeń", a zamiast emitowano konferencję PKW, ale jednak z czołówką i tyłówką "Gościa Wydarzeń".
MN dodał/a następującą grafikę:
palisiemost.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
14-02-2015 19:33

A o Kopenhadze ile powiedziano?
Udostępnij ten temat