"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-02-2015 19:39

Mówiono wcześniej, m.in. w serwisie o 18:00.

PS Jednak "Gość Wydarzeń" opóźniony, ale jest icon_smile. Leszek Miller spóźnił się do studia przez ten pożar i stąd te zmiany.
MN dodał/a następującą grafikę:
goscjest.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-02-2015 15:26

Przy okazji tych zmian w Polsat News zlikwidowano bardzo fajny program "Dzisiaj w Wydarzeniach", emitowany około 10:50. To na minus. Naprawdę to było fajne, niepotrzebnie to wyrzucili.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-03-2015 15:05

Dzisiaj "Gościem Wydarzeń" znowu będzie prezydent Bronisław Komorowski. Nie tak dawno udzielił też ekskluzywnego wywiadu Polsat News prosto z bronkobusa icon_wink. Szkoda tylko, że premier Kopacz nadal nie znalazła czasu na udzielenie wywiadu Polsat News. Bo z tego co wiem, stacja stara się / starała się o wywiad z panią premier, tylko jakoś efektu nie ma. To jest niewiarygodne, żeby od momentu zostania panią premier nie znaleźć czasu na wywiad dla Polsat News.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
16-03-2015 15:36

Spoko, znajdzie czas przed wyborami parlamentarnymi, tak samo jak Bronisław przed prezydenckimi icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
16-03-2015 16:56

Premier Kopacz została pozamiatana i u Moniki Olejnik i u Kamila Durczoka więc ma pewnie obawy przed obszerniejszymi wywiadami choć w Polsacie News nie bardzo widzę kto by ją mógł tam docisnąć niewygodnymi pytaniami.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-03-2015 16:15

Specjalnym wysłannikiem Polsatu do Tunisu jest Jan Mikruta z "Wydarzeń".
MN dodał/a następującą grafikę:
mikrutawtunisie.jpg
Awatar
stały bywalec
19-03-2015 19:41

Premier Kopacz została pozamiatana i u Moniki Olejnik i u Kamila Durczoka więc ma pewnie obawy przed obszerniejszymi wywiadami choć w Polsacie News nie bardzo widzę kto by ją mógł tam docisnąć niewygodnymi pytaniami.

Najwyraźniej nie doceniasz Gugały i Sakowskiej. icon_wink
Awatar
piszę coraz więcej
19-03-2015 19:51

No jak dla mnie Gugała mało wyrazisty, Sakowska jest w porządku ale zbyt łagodna. Lepiej od nich w maglowaniu gości wypada Gozdyra a nawet Ociepa ale to tylko moje zdanie icon_wink
Udostępnij ten temat