"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń""Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

"Wydarzenia" i "Gość Wydarzeń"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-04-2015 19:55

Dzisiaj pierwszy raz w historii nie nadano "Gościa Wydarzeń". Gościem miał być Dariusz Rosati. "Wydarzenia" się skończyły, nadano reklamy, później pogodę, a o 19:26, 9 minut wcześniej niż zwykle, ruszyły "Informacje".

Z kolei w Polsat News 2 - "Mistrzowie rzemiosła", reklamy, a później już powtórka "Światowidza".

Widocznie pan Rosati nie dotarł i nie było szans na to, że dotrze. Bo jak byłyby szanse, to "Gościa Wydarzeń" by opóźniono jak to już bywało.
Awatar
ważna osoba
03-05-2015 21:32

Mam nadzieje, że Solorz ściągnie do 1phd Kamila Durczoka by przeprowadził rewolucję w 1wydpl jak Tomasz Lis w 2004 roku. A Gugałę i Gawryluk wyrzucić z Polsatu. Durczok, Gozdyra, Sakowska, Stroiński i Kacprzak to byłaby idealna piątka prowadzących.
Awatar
piszę coraz więcej
03-05-2015 21:50

Newsman20 napisał(a):

Mam nadzieje, że Solorz ściągnie do 1phd Kamila Durczoka by przeprowadził rewolucję w 1wydpl jak Tomasz Lis w 2004 roku.

Haha, wolne żarty - przerobić w miarę niezależny Polsat w tubę jakiejś partii? Nie dziękuje icon_razz.gif

Newsman20 napisał(a):A Gugałę i Gawryluk wyrzucić z Polsatu.

Niby dlaczego należy ich wyrzucić z Polsatu? Czym sobie zasłużyli? Akurat Gugała i Gawryluk są bardziej profesjonalnymi dziennikarzami niż cała reszta w innych stacjach icon_wink

A Durczok jest skończony, nikt go w telewizji nie zatrudni - przynajmniej przez jakiś czas icon_green
Awatar
ważna osoba
03-05-2015 22:16

To się jeszcze okaże, czy Durczok szybko nie wróci, nie ma żadnego zakazu i nie złamał prawa. Gugała nie nadaje się do nowoczesnego programu informacyjnego, jego sapanie jest obrzydliwe a Gawryluk jest nudna jak flaki z olejem. Niech sobie już prowadzą tych Premierów, ale 1wydpl nie powinno być już dla nich miejsca czas na młodszych jak np. Gozdyra czy Stroiński.
Awatar
piszę coraz więcej
03-05-2015 22:37

@Newsman20 masz rację szczególnie co do Gugały. Niech odejdzie z "Wydarzeń" dla dobra tego programu. Archaiczny facet. Niech lepiej zajmie się publicystyką w gazetach a nie prowadzeniem programów w tv. Kamil Durczok w Wydarzeniach? Jestem absolutnie za! Nic mu jak na razie nie udowodniono i raczej nie udowodni. Jego sprawa ma głębsze dno.
Awatar
ekipa moderatorska
04-05-2015 17:31

Ja jestem pewny, że Durczok się wybroni. Jeśli PIP nie znalazła nieprawidłowości to jest bardzo duża szansa, ze wygra proces z Wprost. A wtedy będzie mógł wrócić.
Awatar
ważna osoba
04-05-2015 17:48

A to otworzy prostą drogę do 1phd
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-05-2015 17:58

Nie mam nic do niego, ale mam nadzieję, że to nigdy nie nastąpi.
Udostępnij ten temat